Ajankohtaista

26.10.2021 | Uutinen

Sähköä ilmassa… vai onko se Halloweenin kummitus?

Tiedätkö sinä, milloin Halloweenia vietetään? Halloweenilla ei ole virallista päivää suomalaisessa kalenterissa, mutta tyypillisesti sitä vietetään lokakuun viimeisenä päivänä eli 31.10. Tässä kohtaa vuotta aamut alkavat olla kirpsakat ja illat pimeät - kynttilät voi sytyttää melkein heti työpäivän päätteeksi. Alkutalven iltoja onkin ihana viettää tunnelmallisessa kynttilänvalossa. Suurimmat Halloweenin fiilistelijät pudottavat tuikut koverretun kurpitsan sisään - se jos mikä luo mystistä tunnelmaa! Aiotko sinä viettää Halloweenin kuin minkä tahansa muun päivän? Vai aiotko pyydystää kotiisi Halloweenin mystisen taian ja fiilistellä alkanutta talvea? Olipa valintasi kumpi tahansa, jatka lukemista ja hyödy rahanarvoisista vinkeistä!

Lue lisää

04.10.2021 | Uutinen

Miten valitse oikean sähkösopimuksen?

Täydellisen matchin voi löytää netistä tai siihen voi törmätä kauppakeskuksen käytävällä. Joku voi vastata tuntemattomaan numeroon ja loppu on historiaa. Mutta mistä tietää, että on löytänyt sen oikean? Mistä tietää, että voi vihdoin lopettaa etsimisen…siis sähkösopimuksen etsimisen! Luuletko, että olet jo löytänyt sinulle oikean sähkösopimuksen? Muistathan, että paras sähkösopimus kolme vuotta sitten ei välttämättä ole paras sähkösopimus enää tänä päivänä. Onko asuinmuotosi tai elämäntapasi muuttunut? Tai onko sijaintisi riski-tuotto -koordinaatistolla vaihtunut? Eli siis: olisiko nyt aika kilpailuttaa uusi sähkösopimus? Ja mitä tulee ottaa huomioon sähkösopimusta valitessa? Jatka lukemista, niin tiedät!

Lue lisää

29.09.2021 | Uutinen

Saat turvaa sähkön hinnoitteluun Kotimaan Energian suosituilla palveluilla. Lue vallitsevasta markkinatilanteesta ja täydennä sähködiiliäsi!

​Me Kotimaan Energialla seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoiden ja sähkön hinnan kehitystä. Sitä kautta pystymme tarjoamaan kuluttajille aina kilpailukykyisen ja kannattavan sähkösopimuksen erinomaisilla palveluilla tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sähkön markkinahinta on puhututtanut viime aikoina ja se on tällä hetkellä poikkeuksellisen korkealla. Mistä tämä johtuu ja mitä ratkaisuja Kotimaan Energialla on tarjota?

Lue lisää

17.09.2021 | Uutinen

Vinkkejä sähkönsäästöön - mistä sähkönkulutus muodostuu?

Onko tavoitteenasi pienentää kotisi sähkönkulutusta? Käveletkö pitkin päivää ympäri taloa sulkemassa valmiustilassa olevaa elektroniikkaa ja turhaa valaistusta pienemmän sähkölaskun toivossa? Tällä kaikella on toki kutistava vaikutus sähkölaskun kokoon, mutta sähkölaskun todelliset suurtekijät piilevät jossain ihan muualla... Omakotitalon sähkönkulutuksessa lämmityksen osuus kokonaissähkönkulutuksesta voi olla huimat 70 %. Myös sähkölämmitteisen rivitalon sähkönkulutus muodostaa selkeästi suurimman siivun sähkölaskusta. Mutta voiko lämmityskustannuksiin vaikuttaa? Ja mitä muita keinoja on sähkön säästämiseen ja sähkölaskun pienentämiseen?

Lue lisää

10.09.2021 | Uutinen

Ilmalämpöpumppu pakkasella - vinkkejä sähkölaskun pienentämiseen talvella

Ostitko kesähelteillä kotiisi tai mökillesi ilmalämpöpumpun tekemään sisätiloista siedettävän lämpöisiä? Syksyn vyöryessä eteenpäin alkaa tarve ilmalämpöpumpun viilentämisominaisuudelle olla ohi. Älä kuitenkaan heitä hittituotteelle hyvästejä ensi kesään asti… Tiesitkö, että useimmat ilmalämpöpumput toimivat viilennyksen lisäksi myös lämmittäjinä? Ilmalämpöpumppu on pelastus kesähelteillä, mutta ilmalämpöpumppu pakkasella on myös omiaan tekemään sisälämpötilasta sopivan. Ilmalämpöpumpun käyttö talvella lisää asumisviihtyvyyttä ja se voi myös leikata sähkölaskuasi huomattavasti. Tutustutaan ilmalämpöpumpun talvikäyttöön seuraavaksi!

Lue lisää

01.02.2021 | Uutinen

Päivitimme tietosuojaselostettamme 1.2.2021

Päivitimme tietosuojaselostettamme 1.2.2021

Asiakkaiden henkilötietojen luottamuksellinen, läpinäkyvä ja laillinen käsittely on Kotimaan Energialle tärkeää. Tietosuojaselosteessa kuvataan, miten Kotimaan Energia kerää, käyttää, säilyttää ja suojaa henkilötietoja.

Lue lisää