Kaikki tiedotteet

19.04.2017 | Uutinen

Kotimaan Energia Energiateollisuus ry:n jäseneksi

Kotimaan Energia on valittu Energiateollisuus ry:n jäseneksi. Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

– Voisi luonnehtia, että jäsenyyden myötä nuori yhtiömme on viimeistään varttunut aikuiseen ikään. On hienoa olla mukana alan yhteistyöjärjestössä, jonka tavoitteet ovat samoja kuin meidänkin. Nyt olemme mukana siellä, missä päätökset tehdään, ja voimme osallistua aktiivisesti Suomen energiakentän kehittämiseen, sanoo Kotimaan Energian toimitusjohtaja Kenneth Hedman.

Kestävää kehitystä ja parempaa alan vuorovaikutteisuutta

Energiateollisuus ry pyrkii edistämään ilmastoneutraalia Suomea sekä alan kilpailukykyisyyttä ja vuorovaikutteisuutta.

Tavoitteena on myös saavuttaa hiilineutraali sähkön ja kaukolämmön tuotanto vuoteen 2050 mennessä. Pyrkimyksensä tueksi energia-ala on luonut muun muassa yhteiset käytännöt pientuotannon verkkoon liittämiselle ja asiakkaalta yli jäävän pientuotannon edelleen myymiselle. Parhaillaan ala ratkoo muun muassa bioenergian kestävyyteen liittyviä kysymyksiä sekä parantaa vaelluskalojen elinoloja.

Lisätiedot:
Toimitusjohtaja Kenneth Hedman, puh. 050 570 0333, kenneth.hedman@kotimaanenergia.fi

Kotimaan Energia on osa norjalaista Hafslund-konsernia. Jo vuonna 1898 perustettu Hafslund on Norjan suurin verkkoyhtiö sekä merkittävä uusiutuvan energian tuottaja, jolla on yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa. Hafslund-konserniin kuuluvat lisäksi mm. Norges Energi, Sveriges Energi sekä Göta Energi.

Tietosuoja ja evästeet