Kaikki tiedotteet

08.03.2017 | Uutinen

Kotimaan Energia lähti Norwegianin matkaan

Kotimaan Energia lähti Norwegianin matkaan

Kotimaan Energia ja Norwegian ovat aloittaneet yhteistyön lanseeraamalla Lento Diili -sähkösopimuksen, jonka myötä Norwegianin kanta-asiakkaat ansaitsevat CashPoint-pisteitä sähkösopimuksen solmiessaan. CashPoint-pisteet ovat käypää rahaa Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa, ja niitä voi käyttää muun muassa lentolippujen, istuinpaikkojen, ruumaan kirjattavan matkatavaran tai lippumuutosten osittaiseen tai kokonaan maksamiseen.

– Tämäntyyppisten partnerisopimusten tekeminen on kasvussa maailmalla ja olemme iloisia siitä, että voimme olla Suomessa ensimmäisten joukossa tarjoamassa tämänkaltaisia, kaikkia osapuolia hyödyttäviä etuja, sanoo Kotimaan Energian myyntijohtaja Petteri Kaijasilta.

– Lento Diili on tarkoitettu ihmisille, jotka rakastavat matkustamista ja arvostavat ympäristöystävällistä sähköä. Nyt sen seuraavan seikkailun voi ansaita ihan vaan kotisohvalla unelmoimalla, Kaijasilta naurahtaa.

– Reward-ohjelmassamme pyrimme siihen, että tarjoamamme edut ovat konkreettisia, tuloutuvat käyttöön nopeasti ja hyödyttävät mahdollisimman paljon asiakkaitamme. Esimerkiksi toisin kuin monilla perinteisillä yhtiöillä, meillä kaikki koneen paikat ovat aina ostettavissa pisteillä. Keskittämällä ostamista meille ja kumppaneillemme, pisteitä kertyy hyvinkin nopeasti ilmaiseen tai ainakin paljon halvempaan lentoon, sanoo Norwegian Reward -ohjelmasta Suomessa vastaava Partner Manager Kai Strandberg.

Solmiessaan Lento Diili -sähkösopimuksen Kotimaan Energian kanssa, asiakkaat saavat 400 CashPoint -pistettä kaupan päälle. Nykyiset Kotimaan Energian asiakkaat saavat 200 CashPoint -pistettä Lento Diiliin vaihtaessaan. CashPoint -pisteet siirtyvät asiakkaan Norwegian Reward -tilille uuden sähkösopimuksen alkaessa.

Lisätiedot:

Myyntijohtaja Petteri Kaijasilta, Kotimaan Energia, puh. +358 400 418 156, petteri.kaijasilta@kotimaanenergia.fi

Partner Manager Kai Strandberg, Norwegian, puh. +358 40 7557684, kai.strandberg@norwegian.com

Kotimaan Energia on osa norjalaista Hafslund-konsernia. Jo vuonna 1898 perustettu Hafslund on Norjan suurin verkkoyhtiö sekä merkittävä uusiutuvan energian tuottaja, jolla on yli miljoona asiakasta Pohjoismaissa. Hafslund-konserniin kuuluvat lisäksi mm. Norges Energi, Sveriges Energi sekä Göta Energi. Kotimaan Energia myy sertifioitua vesivoimalla tuotettua ympäristöystävällistä sähköä.

www.kotimaanenergia.fi

www.kotimaanenergia.fi/kampanjat/lento-diili

Norwegian on maailman kuudenneksi suurin halpalentoyhtiö. 30 miljoonaa matkustajaa lensi Norwegianilla viime vuonna ja se operoi yli 400 reittiä 138 kohteeseen Euroopassa, Afrikassa, Aasiassa, Pohjois-Amerikassa ja Karibialla. Norwegian työllistää tällä hetkellä 5 500 ihmistä eri puolilla maailmaa. Norwegianin laivasto koostuu yli 120 lentokoneesta joiden keski-ikä on vain 3.6 vuotta. Norwegian Reward on Norwegianin kanta-asiakasohjelma, jossa on jäseniä globaalisti jo yli 5 miljoonaa. Norwegian Reward jäsenet ansaitsevat CashPoint – pisteitä Norwegianin lennoista sekä lukuisilta Reward kumppaneilta.

www.norwegian.com

www.norwegianreward.com

Tietosuoja ja evästeet