Kaikki tiedotteet

19.12.2017 | Brother Christmas

Kotimaan Energian joululahjoitus Brother Christmaksen kautta

Kotimaan Energian joululahjoitus Brother Christmaksen kautta

Kotimaan Energia on lahjoittanut 1000 euroa Brother Christmaksen kautta vähävaraisen suomalaisen perheen joulunviettoon.

Kotimaan Energia halusi auttaa hankalassa tilanteessa olevaa perhettä joulun alla.

– Halusimme tuoda joulumieltä sitä tarvitseville. Brother Christmaksen kautta saimme lahjoituskohteeksi perheen, jonka yhteisen joulunvieton halusimme varmistaa, kertoo Kotimaan Energian markkinointijohtaja Nina Kareinen-Kippo.

– Perheen isoisä on parantumattomasti sairas ja hän viettää todennäköisesti viimeistä jouluaan vaimonsa, lastensa ja lastenlastensa kanssa. Sairastuneen isän tytär otti yhteyttä minuun joulun pelastamiseksi, sillä perheen taloudellinen tilanne on haastava, Brother Christmas summaa.

Kotimaan Energian joululahjoituksella eri paikkakunnilla asuvat perheenjäsenet pääsevät nyt viettämään joulua yhdessä.

– Arvostamme Brother Christmaksen työtä. Ensi vuodelle on suunnitteilla entistä tiiviimpää yhteistyötä Brother Christmaksen kanssa, sanoo Nina Kareinen-Kippo.

Uuden yhteistyön avulla myös Kotimaan Energian asiakkaat saavat mahdollisuuden konkreettisiin tekoihin suomalaisten vähäosaisten hyväksi.

FAKTA: Brother Christmasin tarkoituksena on auttaa hädässä olevia, toteuttaa unelmia, tuoda hyvää mieltä ja saada ihmiset tekemään asioita pelkän puhumisen sijaan. Vuonna 2015 perustettu, tavallisen perheenisän käynnistämä liike on tehnyt yhteistyötä niin yksityisten ihmisten kuin isojen pörssiyritystenkin kanssa. Yrityksille Brother Christmas tarjoaa läpinäkyvän hyväntekeväisyyskonseptin.

Lisätietoja antaa:

Nina Kareinen-Kippo, markkinointijohtaja

Kotimaan Energia

puh. 040 743 6511

nina.kareinen-kippo@kotimaanenergia.fi

Tietosuoja ja evästeet