Kaikki tiedotteet

14.02.2018 | Brother Christmas

Kotimaan Energian ystävänpäivätempaus yhdessä Brother Christmaksen kanssa

Kotimaan Energian ystävänpäivätempaus yhdessä Brother Christmaksen kanssa

Kotimaan Energia ja Brother Christmas yllättivät kehitysvammaisen pariskunnan ystävänpäivän alla viemällä heidät treffeille Eckerö Linen päiväristeilylle.

Kaj ja Nina ovat pariskunta, jotka olosuhteiden pakosta asuvat eri palvelutaloissa. Kotimaan Energia halusi järjestää tälle upealle pariskunnalle ikimuistoisen treffipäivän yhdessä Brother Christmaksen kanssa. Yllätimme pariskunnan Tallinnan päiväristeilyllä. Mukana matkassa oli Kajn ja Ninan avustajat sekä kuvaaja, joka ikuisti täynnä iloa ja tunteita olevan päivän. Brother Christmas ja Kotimaan Energian tiiminvetäjä Aleksi Lekander saattoivat matkalaiset laivaan ja olivat heitä vastassa risteilyltä.

- Oli huikeaa nähdä, kuinka innoissaan molemmat matkaajat olivat tulevista treffeistä. Matkan jälkeen molempien kasvoilta paistoi hymy ja onnellisuus, joka tarttui minuunkin samantien. Joskus sitä arjen keskellä unohtaa, että ihmisiä ja tilanteita on erilaisia ja me kaikki tarvitsemme toisemme apua, kertoo Aleksi tunteikkaasta hetkestä pariskunnan kanssa.

-Halusimme tuoda iloa ja yhteisiä muistoja Kajlle ja Ninalle, jotka ovat olleet jo pitkään ”sielunkumppaneita”, mutta asuvat eri palvelutaloissa eivätkä tästä syystä näe toisiaan usein. He olivat silminnähden liikuttuneita yhteisestä päivästä merellä. Nyt Kajllla ja Ninalla on koko loppuelämäksi upea muisto yhteisestä treffipäivästä, kertoo Ari Koponen, joka tunnetaan paremmin Brother Christmaksena.

Katso alla oleva video Kajn ja Ninan treffeistä:

Reilu valinta on yhdistelmä hyviä tekoja Brother Christmaksen kanssa ja suomalaista bioenergiaa

Kotimaan Energian uusi Reilu valinta -lisäpalvelu laittaa hyvän energian kiertämään. Reilulla valinnalla asiakas saa bioenergiaa, joka on tuotettu kotimaisella puu- ja metsähakkeella, hevosenlannalla ja biokaasulla. Lisäksi Reilu valinta tukee suomalaisen Brother Christmas ry:n tekemää hyvää työtä 5 eurolla vuodessa. Brother Christmas auttaa lahjoituksilla ja tempauksilla muun muassa suomalaisten vähäosaisten, vanhusten, veteraanien ja lapsiperheiden elämää. Tällä kertaa oli vuorossa Kaj ja Nina.

Kotimaan Energia ja Brother Christmas toteuttavat kuukausittain erilaisia hyväntekeväisyystempauksia yhdessä.

Kotimaan Energian ystävänpäiväetu 14.2.

Ystävänpäivän kunniaksi Kotimaan Energia tarjoaa ystävänpäiväetuna 20 euron vuosilahjoituksen (norm. 5 euroa/vuosi) asiakkaiden puolesta, jotka tekevät sähkösopimuksen Reilu valinta -lisäpalvelulla 14.2.2018. Reilu valinta -lisäpalvelulla saat sähkösopimukseesi puhtaasti Suomessa tuotettua bioenergiaa. Tee sähkösopimus osoitteessa https://goo.gl/MCxiBW ja olet mukana tekemässä hyvää.

Lisätiedot:

Tee Reilu valinta tästä: www.kotimaanenergia.fi/reiluvalinta

Kotimaan Energia: Markkinointijohtaja Nina Kareinen-Kippo, nina.kareinen-kippo@kotimaanenergia.fi, 040-7436511

Brother Christmas: ari@brotherchristmas.fi

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Kotimaan Energian lisäpalveluilla sähkösopimukseen saa uusiutuvaa, alkuperävarmennettua energiaa. Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Suomessa Kotimaan Energialla on yli 130 000 asiakasta. www.kotimaanenergia.fi

Brother Christmas on perheellinen ja yrittäjätaustainen isä Uudeltamaalta. Brother Christmasin tarkoituksena on auttaa hädässä olevia, toteuttaa unelmia, tuoda hyvää mieltä ja saada ihmiset tekemään asioita pelkän puhumisen sijaan. Vuonna 2015 perustettu, tavallisen perheenisän käynnistämä liike on tehnyt yhteistyötä niin yksityisten ihmisten kuin isojen pörssiyritystenkin kanssa. Yrityksille Brother Christmas tarjoaa läpinäkyvän hyväntekeväisyyskonseptin. Brother Christmaksen työtä voit seurata Facebookissa ja osoitteessa www.brotherchristmas.fi