Kaikki tiedotteet

29.01.2021 | Uutinen

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Kotimaan Energialla on erilaisia sopimustyyppejä, joista voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Kotimaan Energialta saat palkitsevia sähködiilejä rahanarvoisilla eduilla. Sähkötuntietumme avulla voit tienata tunnin ilmaista sähköenergiaa – joka ikinen päivä. Ilmaiset sähkötunnit hyvitetään vuosittain säästönä sähkölaskullasi.

Määräaikainen sähkösopimus ja muutto

Palkitseva muuttoetumme on 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa. Edun saat heti säästönä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. Onko sinulla muutto edessä, mutta sinulla on vielä voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus nykyisessä asunnossa? Määräaikainen sähkösopimus voidaan päättää muuttotilanteessa kesken sopimuskauden ja voit tehdä uuden sähkösopimuksen uuteen asuntoon. Jos olet jo asiakkaamme, niin voit helposti jatkaa nykyistä sopimustasi tekemällä muuttoilmoituksen. Muistathan, että uusi sähkösopimus on hyvä tehdä vähintään pari viikkoa ennen muuttopäivää. Halutessasi saat sähköt päälle myös nopealla aikataululla.

Tilaa palkitseva muuttodiili tästä

Määräaikainen sähkösopimus

Määräaikainen sopimus on voimassa sähkösopimuksessa sovitun määräajan, joka on tyypillisesti kaksi vuotta. Voit valita määräaikaisen sähkösopimuksen kiinteällä sähkön hinnalla tai sähköpörssin markkinahintaan sidotulla hinnoittelulla.

Meiltä saat edullisen sähkösopimuksen helposti ja nopeasti!

Kiinteähintainen sähködiili takaa, että sähköenergian kWh-hinta säilyy samana koko sopimuskauden. Meiltä saat edullisen kiinteähintaisen sähkösopimuksen helposti ja nopeasti!

Hyvä Diili 24kk Kampanja. Nyt 3 kk perusmaksut 0 €. Tilaa tästä!

Määräaikainen pörssisähkösopimuksemme sopii sinulle, jos haluat optimoida omaa sähkön kulutustasi. Tilaa Netto Diili 24kk tästä!

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus

Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus tuo huolettomuutta arkeen.

Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on vakituinen sähkösopimus, joka päättyy vasta, kun se irtisanotaan. Tämä sopimustyyppi sopii sinulle, joka olet vakiintunut tiettyyn asuinpaikkaan ja kaipaat huoletonta, mutta jatkuvaa sähkösopimusta. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimustyyppi on harvoin se edullisin valinta. Mutta koska sähkösopimus on ilman määräaikaa, niin sinun ei tarvitse huolehtia sopimuksen uusimisesta. Toistaiseksi voimassa olevalla sopimuksella on kahden viikon irtisanomisaika.

Kun et halua miettiä sähköasioita. Tämän kätevämmäksi ei sähkösopimus voi muuttua. Helppo Diili on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, jota ei tarvitse uusia määräajoin. Hinta vaihtelee aika ajoin sähkönhinnan vaihtelujen mukaan. Hinnat sisältävät Alv:n 24%.