Kaikki tiedotteet

08.04.2020 | Uutinen

Meillä kumppanuus palkitaan: viime vuonna asiakkaamme tienasi yli 10 miljoonaa ilmaista sähkötuntia!

​Me Kotimaan Energialla vaalimme asiakassuhteitamme. Tarjoamme rahanarvoisia etuja ja kilpailukykyisiä diilejä, sillä me palkitsemme kumppanuudesta. Meille kumppanuus on mm. helpoutta asioinnissa, ilmaisia sähkötunteja ja iloista palvelua.

Mutta hyvä kumppanuus on tekojen lisäksi myös kauniita sanoja. Ja kun kauniit sanat ja teot yhdistyvät, kumppanuudesta tulee palkitsevaa.


Kotimaan Energian uskollisille asiakkaille suunnattu Sähkötunti-etu kasvatti suosiotaan viime vuonna. Kotimaan Energia palkitsee uskolliset asiakkaansa antamalla heille yhden tunnin ilmaista sähköä ihan joka päivä. Viime vuonna sähköyhtiön asiakkaat keräsivät ilmaista sähköä yli 10 miljoonaa tuntia. Kotimaan Energian suosittu asiakasetu, jossa asiakas tienaa yhden tunnin ilmaista sähköä, keräsi viime vuonna hurjan määrän uusia asiakkaita edun piiriin. Kantar TNS -tutkimuksen mukaan Kotimaan Energian Sähkötunti-edun piirissä olevat asiakkaat myös suosittelevat omaa sähköyhtiötään keskimäärin useammin kuin muiden sähköyhtiöiden asiakkaat. Sähkötunti-etu lanseerattiin kesäkuussa 2017, puolen vuoden aikana kertyi ilmaista sähköä asiakkaille 1 534 850 tuntia. Ilmaisia tunteja kerrytetään kalenterivuoden aikana, ja ne hyvitetään seuraavana kesänä uskollisille asiakkaille.


Tyytyväiset asiakkaat

Kotimaan Energian asiakkaat ovat tutkitusti tyytyväisiä sähköyhtiöönsä. Mikä parasta, tyytyväisyys ei pääty sopimuksen solmimiseen. Se jatkuu asiakassuhteessa. Teettämämme tutkimuksen mukaan jopa 90 % asiakkaistamme ovat olleet tyytyväisiä asiakaskokemukseen sähkösopimusta solmittaessa, kun taas 77 % asiakkaistamme ovat tyytyväisiä palvelukokemukseensa Kotimaan Energian kanssa. Tutustu asiakaspalautteisiin täällä!

Osallistu arvontaan ja pidä sähkö ilmassa

Me Kotimaan Energialla haluamme kannustaa asiakkaitamme vaalimaan omia ystävyys- ja parisuhteitaan arjen ja kiireen keskellä. Arkikin voi olla palkitsevaa! Osallistu arvontaan ja voita itsellesi kaksi sähköpotkulautaa.