Kaikki tiedotteet

23.08.2017 | Uutinen

Toivotamme Werel-asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Kotimaan Energian asiakkaiksi!

​Werel Oy:n kuluttaja-asiakkuudet ovat 1.7.2017 alkaen siirtyneet Kotimaan Energialle. Sähkönmyyjän vaihtuminen ei vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä – ainoastaan sähkönmyyjä vaihtuu. Sähkösopimuksen hinnat ja sopimuksen ehdot säilyvät ennallaan ja tämä koskee myös sopimuksen kestoa. Werel Oy:n sopimukset siirretään Kotimaan Energialle yhteistyössä asiakkaan paikallisen sähkönsiirtoyhtiön kanssa, eikä sähkön toimitukseen tule katkosta myyjänvaihdon vuoksi.

Asiakassuhteen siirto tehdään Energiateollisuus ry:n suosittelemien SME 2014 -sähkönmyyntiehtojen mukaan: SME 2014 9.2. Myyjä on oikeutettu siirtämään sähkön myyntisopimuksen toiselle myyjälle. Myyntisopimuksen ehtoja ei voida siirron yhteydessä muuttaa. Uuden myyjän on ilmoitettava siirrosta käyttäjälle viimeistään ensimmäisen laskun yhteydessä.

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa. Kotimaan Energialla on asiakkaita nyt jo yli 130 000.

Lisätietoja:

info@kotimaanenergia.fi

09 315 816 32 (ark. klo 9-17)

Tietosuoja ja evästeet