Kaikki tiedotteet

10.02.2017 | Uutinen

Yhteistyö JVG:n kanssa jatkuu

Yhteistyö JVG:n kanssa jatkuu

Kotimaan Energia on tehnyt yhteistyötä JVG:n kanssa toukokuusta 2016 lähtien. JVG-fanit ovat sen myötä päässeet niin yhtyeen keikoille kuin takahuoneisiinkin kiertue-elämää tunnelmoimaan. Yhteistyö saa jatkoa myös vuoden 2017 puolella muun muassa upein lippuarvonnoin.

JVG-yhteistyö on yksi osa Kotimaan Energian tunnettuuskampanjaa. Hiljattain vuoden yhtyeeksikin valittu JVG on erinomainen kumppani energiayhtiölle:

– Kaikki on sujunut loistavasti ja olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Kampanjalähtömme ovat saaneet huikean vastaanoton ja olemme tavoittaneet merkittävän määrän uutta kohderyhmää, markkinointipäällikkö Nina Kareinen-Kippo sanoo.

– JVG on koko kansan suosikki, josta pitävät niin vanhemmat kuin lapsetkin. Pojat edustavat paitsi kotimaista energiaa parhaimmillaan, myös sellaista mutkattomuutta ja suorasanaisuutta, jota me haluamme tukea.

***

Seuraavana vuorossa ovat lippuarvonnat Levin ja Rukan keikoille 2.-3.3. Arvontaan voi osallistua osoitteessa https://kotimaanenergia.fi/kampanjat/jvg

Tietosuoja ja evästeet