Ajankohtaista

23.08.2017 | Uutinen

Toivotamme Werel-asiakkaat lämpimästi tervetulleiksi Kotimaan Energian asiakkaiksi!

​Werel Oy:n kuluttaja-asiakkuudet ovat 1.7.2017 alkaen siirtyneet Kotimaan Energialle. Sähkönmyyjän vaihtuminen ei vaadi asiakkaalta mitään toimenpiteitä – ainoastaan sähkönmyyjä vaihtuu. Sähkösopimuksen hinnat ja sopimuksen ehdot säilyvät ennallaan ja tämä koskee myös sopimuksen kestoa. Werel Oy:n sopimukset siirretään Kotimaan Energialle yhteistyössä asiakkaan paikallisen sähkönsiirtoyhtiön kanssa, eikä sähkön toimitukseen tule katkosta myyjänvaihdon vuoksi.

Lue lisää

22.05.2017 | Uutinen

Uusi Vihreä valinta -palvelu auttaa Itämerta konkreettisesti

Kotimaan Energia tuo valikoimaansa Vihreä valinta -lisäpalvelun, jonka valitsemalla kuluttajat saavat käyttöönsä 100-prosenttisesti uusiutuvaa sähköä vesi-, aurinko- ja tuulivoiman muodossa. Samalla Kotimaan Energia lahjoittaa jokaisesta Vihreä valinta -sopimuksesta viisi euroa John Nurmisen Säätiön Itämeren suojeluhankkeisiin vuosittain.

Lue lisää

19.04.2017 | Uutinen

Kotimaan Energia Energiateollisuus ry:n jäseneksi

Kotimaan Energia on valittu Energiateollisuus ry:n jäseneksi. Energiateollisuus ry (ET) on energia-alan elinkeino- ja työmarkkinapoliittinen etujärjestö. Se edustaa yrityksiä, jotka tuottavat, hankkivat, siirtävät ja myyvät sähköä, kaukolämpöä ja kaukojäähdytystä sekä tarjoavat niihin liittyviä palveluja.

Lue lisää

08.03.2017 | Uutinen

Kotimaan Energia lähti Norwegianin matkaan

Kotimaan Energia lähti Norwegianin matkaan

Kotimaan Energia ja Norwegian ovat aloittaneet yhteistyön lanseeraamalla Lento Diili -sähkösopimuksen, jonka myötä Norwegianin kanta-asiakkaat ansaitsevat CashPoint-pisteitä sähkösopimuksen solmiessaan. CashPoint-pisteet ovat käypää rahaa Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelmassa, ja niitä voi käyttää muun muassa lentolippujen, istuinpaikkojen, ruumaan kirjattavan matkatavaran tai lippumuutosten osittaiseen tai kokonaan maksamiseen.

Lue lisää

10.02.2017 | Uutinen

Yhteistyö JVG:n kanssa jatkuu

Yhteistyö JVG:n kanssa jatkuu

Kotimaan Energia on tehnyt yhteistyötä JVG:n kanssa toukokuusta 2016 lähtien. JVG-fanit ovat sen myötä päässeet niin yhtyeen keikoille kuin takahuoneisiinkin kiertue-elämää tunnelmoimaan. Yhteistyö saa jatkoa myös vuoden 2017 puolella muun muassa upein lippuarvonnoin.

Lue lisää