Kotimaan Energia 09

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKASEDUT

BONUSTUNTI-ETU on Kotimaan Energian maksuton asiakasetuohjelma jonka aktivoimalla tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä.

MUUTTOEDULLA palkitsemme asiakkamme 120h ilmaisella sähköenergialla.

SÄHKÖÄ ILMASSA -arvontaan osallistumalla voit voittaa palkitsevaa laatuaikaa sinulle ja läheisillesi.

Bonustunti
Muuttoetu
Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

Tutustu Bonustunnin ehtoihin >>

MUUTTOETU: 120 H ILMAISTA SÄHKÖÄ!

ONNEA UUTEEN KOTIIN: Muuttaessasi saat Kotimaan Energialta tupariahjaksi 120h ilmaista sähköä! Edun saat sekä nykyisenä Kotimaan Energian asiakkaana sekä uutena asiakkaana, kun valitset Kotimaan Energian uudeksi sähköyhtiöksesi muuton yhteydessä.

OLEN JO ASIAKAS: Tee Kotimaan Energia muuttoilmoitus, ja siirrämme nykyisen sopimuksesi uuteen osoiteeseeen. Saat muuttoedun automaattisena hyvityksenä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla.

UUDET ASIAKKAAT: Kun tulet muuton yhteydessä Kotimaan Energian asiakkaaksi (täppää "Olen muuttamassa" tehdessäsi sähkösopimusta), saat muuttoedun automaattisena hyvityksenä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. Tutustu muuttajan sähkösopimukseen.

Girl looking at her phone
Muuttoetu
Moving
couple 2
couple 2

SÄHKÖ PYSYY ILMASSA, KUN SITÄ VAALII!

Oikean kumppanin rinnalla on helppoa nauttia elämästä. Osallistu Sähköä ilmassa -arvontoihimme ja voita palkitsevaa laatuaikaa sinulle ja läheisillesi. Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii. Me palkitsemme kumppanuudesta. Arvomme joka kuukausi palkintoja, joiden avulla sähkö pysyy ilmassa arjen keskelläkin.

sähköä ilmassa
Kotimaan Energia 07
Tienaa jopa 365
Muuttoetu

LIITY TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN JOUKKOON!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Siksi haluamme palkita pitkäaikaiset asiakkaamme rahanarvoisilla eduilla.

Aktivoi Bonustunti-etu ja tienaa tunti ilmaista sähköenergiaa - joka päivä.

Muuttoetuna lisäksi 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa uuteen osoitteeseen. Muuttoetu kuuluu sekä nykyisille Kotimaan Energian asiakkille sekä muuttajille jotka valitsevat Kotimaan Energian uudeksi sähköyhtiökseen.

KUUDEN KUUKAUDEN PERUSMAKSUT 0 €

Lukitse sähkön hinta kiinteähintaisella Hyvä Diilillä!

Hyvä Diili 24kk

KIINTEÄ HINTA

Perusmaksu 6 kk ilmaiseksi!

Hyvä Diili 24kk

KIINTEÄ HINTA

Perusmaksu0 € / 6 kk - säästä 23,40 €

Jatko3.90 € / kk

Sopimuskausi24 kk

Pitkäkestoista vakautta sähkön hintaan. Hyvä Diili 24 kk on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Sopimuskausi on 24 kk. Hinnat sisältävät alv:n 24 %. Nyt perusmaksut 6 kk ilmaiseksi!

Perusmaksu 6kk

Perusmaksu 6 kk ilmaiseksi

Sahkoetu Joko Paiva

Aktivoi Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Moving

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Electricity Euro

Kiinteähintainen sähkösopimus koko sopimuskauden

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk
Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

Asiakkaiden arvostelut meistä

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämen asia. Tiesithän, että Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä?

4,2

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.