Turvaa identiteettisi digimaailmassa

Nyt uutta! 0e 1kk

Tiedätkö miten sinun henkilötietojasi käytetään verkossa? Tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset sekä apua ja ohjeita jos jotain tapahtuu. Identiteettiturva-palvelun voit tilata myös ilman Kotimaan Energian sähkösopimusasiakkuutta.

TURVAA HENKILÖ­TIETOSI NETISSÄ

Identiteettivarkaus tarkoittaa, että joku käyttää luvatta esimerkiksi sekä henkilö- että luottokorttitietojasi. Hän voi ottaa pikavipin nimiisi tai ostaa tavaraa verkosta. Sinä huomaat tilanteen ehkä vasta, kun saat laskun, joka ei sinulle kuulu.

Tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset

Identiteettiturva skannaa sekä julkista että pimeää verkkoa vuorokauden ympäri. Se ilmoittaa sinulle, jos tietojasi on vuotanut tai niiden käytössä ilmenee jotain poikkeavaa.

Apua ja ohjeita, jos jotain tapahtuu

Saat yksilölliset asiantuntijaohjeet, miten toimit nopeasti oikein, jos tietojasi on vuotanut. Saat ohjeita ja apua, miten ehkäiset ennalta tietoturvaloukkauksia ja käytät mm. sosiaalista mediaa turvallisesti.

Lisäetu: 1kk = 0e

IDENTITEETTITURVA 6,90 €/KK

Palvelun saat myös ilman Kotimaan Energian sähkösopimusta

Kun maailma digitalisoituu, aktiivinen identiteetin suojaaminen on yhä tärkeämpää. Identiteettiturva on palvelu, joka auttaa suojaamaan henkilötietojasi, kuten henkilötunnus, puhelinnumero, osoite, pankki- ja luottokorttitiedot. Voit ottaa Identiteettiturvan, vaikka et olisikaan Kotimaan Energian sähkösopimusasiakas.

Katso sopimusehdot

Voita vuosi ilmaiseksi!

VOITA IDENTITEETTITURVA VUODEKSI - ARVO 82,80 €!

Me palkitsemme kumppanuudesta. Arvomme joka kuukausi yhdelle Kotimaan Energian Identiteettiturva-lisäpalvelun tilanneelle palvelun vuodeksi ilmaiseksi. Voittaja säästää 82,80 €. Arvonta suoritetaan joka kuukauden ensimmäisenä arkipäivänä.

Usein kysyttyä

Pitääkö minulla olla Kotimaan Energian sähkösopimus jotta saan palvelun käyttöön?

Ei tarvitse. Identiteettiturva -palvelu voi olla ainoa sopimuksesi mitä sinulla on Kotimaan Energian kanssa.

Identiteettiturva on toistaiseksi jatkuva sopimus, joten vaikka muut sopimuksesi Kotimaan Energian kanssa päättyisivät, Identiteettiturva jatkuu niin kauan, kunnes jompikumpi osapuoli irtisanoo sopimuksen.

Miten henkilötietojeni käyttöä valvotaan?

Jos olet aktivoinut online-palvelun ja määritellyt tiedot joita seurataan, palvelu etsii jatkuvasti tietojasi avoimessa, syvässä ja pimeässä verkossa (surface web, deep web, dark web). Pimeä verkko on se osa maailmanlaajuisia tietoverkkoja, joihin esimerkiksi sinä et koskaan löydä tavallista julkista internetiä selaamalla. Pimeän verkon käyttäminen ei ole Suomessa laitonta, mutta koska siellä voi liikkua anonyymina (tunnistamattomana) se on erityisesti verkossa liikkuvien rikollisten suosiossa. Verkossa voi tarjota ja ostaa nimettömänä laittomia palveluja, ja esimerkiksi myydä varastettuja henkilötietoja.

Saanko tarvittaessa apua vaikka en olisi vielä aktivoinut palvelua käyttöön?

Identiteettiturvan asiakkaana voit olla koska vain yhteydessä Identiteettiturvan puhelinpalveluun ja pyytää neuvoja identiteettivarkauksien ennaltaehkäisyyn ja apua väärinkäytösten selvittelyyn.

Online-palvelun käyttöönoton jälkeen tietojen kalastelu- ym. tietosuojarikoksiin päästään kiinni mahdollisimman aikaisessa vaiheessa, ja siten riskiä päätyä useamman rikoksen kohteeksi voidaan pienentää.

Palvelun aktivoinnin voit tehdä milloin haluat. Seurattavien henkilötietojen valintoja voit muuttaa jälkikäteen. Sähköposti-ilmoituksen voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä kirjautumalla Online-palveluusi.

Miten aktivoin Identiteettiturvan käyttööni?

Kun sopimus on alkanut, saat erillisen tekstiviestin, jossa sinua pyydetään ensin aktivoimaan Online-palvelu käyttöön. Kun aktivointi on tehty onnistuneesti, saat lisätietoa verkkopalveluun kirjautumisesta ja sen käytöstä.

Jos olet epävarma siitä, miten aktivointi tapahtuu, ole yhteydessä Kotimaan Energian asiakaspalveluun tai Identiteettiturvan 24/7 puhelinpalveluun. Huom, ethän koskaan luovuta kirjautumistietojasi kenellekään.