Joustovaraa sähkölaskun maksamiseen

JOUSTOVARALLA HELPOTUSTA ARKEEN

Päätä itse, kuinka paljon maksat!

Yllättikö sähkölasku lomamatkan, muuttohässäkän tai autonhuollon jälkeen? Joskus tekee mieli maksaa sähköstä vähemmän, kun rahaa kuluu muualle enemmän. Joustovara on lisäpalvelu, jolla kaikista Kotimaan Energian sähkösopimuksista voi tehdä joustavasti maksettavan. Sähkölasku ei pääse enää yllättämään, koska voit maksaa elämäntilanteesi mukaan: tässä kuussa vähemmän ja vaikka ensi kuussa enemmän.

Joustavuutta sähkölaskun maksamiseen

Jos haluat tasaisemmat sähkölaskut ympäri vuoden, sekin on Joustoturvalla mahdollista. Kotimaan Energia ennustaa vuosikustannuksesi ja kertoo joka laskulla suositellun summan. Maksamalla aina suositellun summan, voit maksaa keskimäärin tasaisempia laskua ympäri vuoden.

Joustovaraa maksuihin

Jouston puitteissa voit maksaa enemmän tai vähemmän, oman tilanteesi mukaan. Saat kuukausittain Joustovaran tiliotteen, josta näet sähkön käytöstäsi kertyneet kustannukset ja myös todelliseen kulutukseen perustuvan laskun. Joustovara on lisäpalvelu, jonka hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan.

Jousto­vara
4,90€/kk

Joustoa sähkölaskujen maksamiseen – maksa oman elämäntilanteesi mukaan!

Tilaa Joustovara asiakaspalvelustamme
09 4245 0344 (ark. 9-17)

Katso sopimusehdot

Usein kysyttyä sähkösopimuksista

Tältä sivulta löydät useimmiten kysytyt kysymykset ja vastaukset liittyen sähkösopimuksiin. Jos et löydä vastausta kysymykseesi, voit ottaa meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittaa asiakaspalveluumme 09 315 816 32 arkisin klo 9-17.

Minulla on monta sähkön käyttöpaikkaa. Voinko määritellä, mille sopimusosoitteille valitsen Joustovaran?

Sähkösopimuksesi (kulutus- ja hintavaihtelut, kun markkinahintainen sopimus) on merkittävin tekijä Joustovaran käyttöön. Muut sopimustyypit ovat pääasiassa kiinteään kuukausihintaan perustuvia. Kaikki Joustovaraan mahdolliset sopimukset kannattaa liittää palveluun, jotta hyödyt siitä eniten.

Voinko sitten irtisanoa Joustovaran, vaikka sähkösopimukseni on vielä voimassa?

Kyllä voit. Todellisen kulutuksen mukainen laskuttamaton/yli maksettu veloitetaan tai palautetaan sinulle Joustovaran päättyessä.

Voinko ottaa Joustovaran kesken sopimuskauden käyttööni?

Vastaus: Kyllä voit. Sinun ei siis tarvitse odottaa nykyisen sopimuskautesi päättymistä.