Kuukausimaksuton sähkösopimus

Valitse Kotimaan Energian edullinen sähködiili, joka on kuukausimaksuton sähkösopimus ensimmäiset 6kk.

17 miljoonaa tienattua tuntia

Kuukausimaksuton sähkösopimus auttaa säästämään pitkän pennin

Mahdollisuudesta joutuu maksamaan - ja se on joskus ärsyttävä asia. Maksat joukkoliikenteen kuukausilipusta, suoratoistopalveluista, puhelinliittymästä ja kuntosalin jäsenyydestä tietyn summan kuukausittain - käytät niitä tai et. Mutta toisin kuin esimerkiksi suoratoistopalvelun tai kuntosalin tapauksessa, sähkön käyttäminen ei oikeastaan ole valinta - varsinkaan Suomen sääolosuhteissa.

Sähköä olisi todella vaikea olla käyttämättä suurimman osan vuodesta. Joinain kuukausina koti tai kesämökki saattaa kuitenkin olla kokonaan ilman sähkönkulutusta, mutta sähkölasku kolahtaa silti postilaatikkoon. Miksi näin? Sen lisäksi, että maksat sähkönkulutuksesi mukaan kilowattitunneista, maksat useimmissa sähkösopimuksissa myös muutaman euron kuukausittaisen perusmaksun riippumatta siitä käytätkö sähköä vai et. Eli samoin kuin suoratoistopalveluissa ja kuntosalijäsenyydessä, maksat mahdollisuudesta käyttää palvelua.

Onneksi nykyään on tarjolla myös sellainen vaihtoehto kuin kuukausimaksuton sähkösopimus. Kun valitset sopimuksemme, joka on perusmaksuton ensimmäisen kuuden kuukauden ajan, säästät kymmeniä euroja.

Hyvä Diili 24kk -sähkösopimus

Varma valinta! Sama kWh-hinta koko sopimuskauden.

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 6kk ilmaiseksi
SUOSITUIN DIILI!
7,95 snt/kWh
Perusmaksu 0 €/6 kk,
jatko 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
SUOSITUIN DIILI!

Hyvä Diili 24kk

7,95 snt/kWh
Perusmaksu 0 €/6 kk,
jatko 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk Avaa tarkempi hintalaskuri
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 6kk ilmaiseksi

Sähkösopimus ilman perusmaksua

Sähköstä maksaminen oman kulutuksen mukaan tuntuu reilulta peliltä, mutta entäs kuukausimaksu? Miksi sitä pitää maksaa, vaikkei sähkölaitteita edes napsauttaisi päälle? Lähtökohtaisesti kaikkiin sähkösopimuksiin kuuluu tämä myös perusmaksuksi kutsuttu kuukausimaksu, jota maksetaan erikseen sähköenergialle ja sähkönsiirrolle. Sähköenergialla viitataan asiakkaan kuluttamaan sähköön ja sähkönsiirrolla sähköenergian siirtämistä tuottajalta käyttäjälle.

Nämä kuukausimaksut eivät riipu siitä, paljonko sähköä käytetään (tai käytetäänkö sitä ollenkaan), vaan ovat vakio kaikille saman sähkösopimuksen tehneille. Sähköenergian perusmaksu on tyypillisesti noin 3-6€ kuukaudessa ja se määräytyy 1-2 vuodeksi kerrallaan. Tällä rahalla sähköyhtiö ylläpitää asiakaspalvelua, laskutusta ja muita kuluja. Markkinoilla on kuitenkin tarjolla sopimuksia, joissa sähköenergian kuukausimaksusta saa selvää säästöä. Hyvä Diili 24kk -sähkösopimuksemme on täysin kuukausimaksuton ensimmäiset kuusi kuukautta, jolloin säästöä kertyy jopa 23,40€.

Perusmaksuton sähkösopimus on mahdollista sähköenergian kohdalla, mutta sähkönsiirron perusmaksu on poikkeuksetta maksettava joka kuukausi. Sähkönsiirron kuukausimaksut kattavat sähkönsiirtoyhtiön kiinteitä kustannuksia. Sähkönsiirron perusmaksu on keskimäärin hieman korkeampi kuin sähköenergian perusmaksu. Näillä maksuilla sähkönsiirtoyhtiö kustantaa esimerkiksi sähkönsiirtoa varten tarvittavan sähköverkon kunnossapidon ympäri vuoden ja vuorokauden.

Haussa kuukausimaksuton sähkösopimus - onko sopimustyypillä väliä?

Sähkösopimuksia on moneen eri lähtöön hinnan, tuotantomuodon ja sopimustyypin mukaan. Kannattaakin perehtyä siihen, mikä on juuri omiin tarpeisiisi sopiva sähkösopimus. Esimerkiksi asuintavalla ja kotitalouden koolla on merkitystä. Myös omat arvot painavat vaakakupissa: joillekin ilmastoystävällisyys on ykkösprioriteetti ja he haluavat käyttää pelkästään uusiutuvilla energiamuodoilla tuotettua sähköä.

Toiset kaipaavat sähkösopimuksiltaan aina ajankohtaista hintaa, toiset ennakoitavuutta. Sähkösopimuksia myydäänkin toistaiseksi voimassa olevina ja määräaikaisina. Toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus on vakituinen sähkösopimus, joka on voimassa niin kauan, kunnes asiakas irtisanoo sen. Määräaikaisia sopimuksia saa myös muuttavalla kWh-hinnalla eli pörssisähkönä, jolloin sähkön hinta määräytyy Pohjoismaiden sähköpörssin SPOT-hinnan mukaan. Kiinteähintainen määräaikainen sopimus puolestaan sopii heille, joiden sähkönkulutus vaihtelee ja sitä on vaikea ennustaa. Kiinteähintaisessa sopimuksessa sähkön kWh-hinta on sama koko määräajan. Laskun suuruus on siis ennakoitavissa, eikä sähkön hintojen seuraamisesta tarvitse murehtia. Säästämällä sähkön kulutuksessa voi saada säästöä sähkölaskulle.

Sekä toistaiseksi voimassa olevassa että määräaikaisessa sopimuksessa, maksetaan sähkön kWh-hinnan mukaan. Hinta voi vaihdella jopa tunneittain tai sitten voit maksat samaa ennalta sovittua kWh-hintaa jopa kahden vuoden ajan. KWh-hintojen lisäksi sähkösopimuksista maksetaan kuukausimaksua - mutta ei aina! Markkinoilla on tarjolla myös sähkösopimuksia, joissa sopimuskauden aikana saa joitakin kuukausia täysin ilman kuukausimaksua. Ne ovat tyypillisesti määräaikaisia kiinteähintaisia sopimuksia. Tällainen valinta on erinomainen esimerkiksi kesäasunnolle, jonka sähkönkulutus on talvikuukausina lähellä nollaa. Kuukausimaksujen maksaminen tyhjillään olevasta asunnosta ei käy järkeen. Eli kun kesähelteet saapuvat ja mökki laitetaan asumiskuntoon, asiakas rupeaa maksamaan sähköenergiastaan käytön mukaan ennalta sovitun hinnan.

Kiinteähintaista sähköä ilman 6kk perusmaksua asiakaslähtöisellä otteella

Monia houkuttelee sähkösopimus ilman perusmaksua. Saat kiinteähintaista sähköä sisältävään Hyvä Diili 24kk -sähkösopimukseen ensimmäiset kuusi kuukautta ilman perusmaksua ja voit säästää 23,40€!

Kaikki asiakkaamme hyötyvät myös Sähkötunti-edusta, jolla voi tienata tunnin ilmaista sähköä joka päivä. Tämä tarkoittaa vuodessa reilun kahden viikon ilmaisia sähköjä! Ilmaisia tunteja kerrytetään kalenterivuosi kerrallaan ja etu hyvitetään seuravana kesänä heinäkuun kulutuksesta. Näin Kotimaan Energia palkitsee pitkäaikaisesta kumppanuudesta. Rahanarvoisten etujen lisäksi me tarjoamme aina lämminhenkistä asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioivaa palvelua. Liity tutkitusti* tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon! Sähkösopimuksen hankkiminen käy käden käänteessä.

Tilaa palkitseva sähkösopimus

Useimmissa sähkösopimuksessa maksetaan käytettyjen kilowattituntien lisäksi vakiosuuruista kuukausimaksua. Nykyään kuluttajille on tarjolla myös sähkösopimuksia, joihin saa etua kuukausittaisista perusmaksuista. Näin ne auttavat säästämään pitkän pennin. Useimmat tällaiset sopimukset ovat määräaikaisia, tiettyyn hintaan ja aikaan sidottuja sopimuksia. Mutta meiltä saat sähkösopimuksen nyt kuudeksi kuukaudeksi ilman perusmaksua - tutustu ja tilaa tämä palkitseva diili!

* Kantar TNS 12/2020

Tilaa tästä

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme.

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

– Toni

Palkitsemme sinut eduilla!

Aktivoi Sähkötunti-etu ja tienaa tunti ilmaista sähköä joka päivä.

ASIAKASSUHDE

Vaalimme suhdetta asiakkaisiimme. Lupaamme pitää sinustakin hyvää huolta.

+

EDULLINEN

Tarjoamme rahanarvoisia etuja ja kilpailukykyisiä diilejä. Tienaa jopa 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa.

=

PALKITSEVA

Palkitsemme kumppanuudesta mm. helppoudella, ilmaisilla sähkötunneilla ja iloisella palvelulla.

Liity tyytyväisten asiakkaiden joukkoon

88% vastaajista on tyytyväisiä asiakaskokemukseen sähkösopimusta solmittaessa Kotimaan Energialla.

75% vastaajista on tyytyväisiä palvelukokemukseensa Kotimaan Energian asiakkaana.

Lähde: Kantar TNS 12/2020