Norwegian
Lento Diili Lento Diili

Lennä pidemmälle

Tee sähkösopimus nyt, saat tuplasti enemmän Norwegianin CashPoint-pisteitä!

LENNÄ PIDEMMÄLLE TUPLAPISTEILLÄ!

KAMPANJAETU: Nyt Lento Diilillä Norwegianin CashPoint-pisteet tuplana 19.11. asti! Tarjolla jopa 800 pistettä.

Tilaamalla Lento Diilin saat uutena asiakkaana sähkösopimuksen lisäksi 800 Norwegian CashPoint-pistettä (norm. 400 pistettä) ja nykyisenä asiakkaana 400 CashPoint-pistettä (norm. 200 pistettä) kaupan päälle.

Norwegian CashPoint -pisteillä voit maksaa lentosi kokonaan tai osittain, matkatavaramaksuja tai istuinpaikkamaksun.

Perusmaksu
2,90 €/kk
Sähköenergia
6,69 snt/kWh
Diilin edut
Tienaa tunti ilmaista sähköä – joka päivä
Mutkaton valinta – kiinteä hinta koko sopimuskauden ajan
Muuttaessa 120h ilmaista sähköä
Sopimukseen saatavilla olevat lisäarvopalvelut

Lisäarvopalveluista saat 1 kk veloituksetta.

Vihreä valinta

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelu on täynnä hyvää energiaa. Se takaa, että valitsemasi sähkö on ympäristöystävällistä, 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua energiaa. Vihreä valinta on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron arvoinen vuosittainen lahjoitus Puhdas Itämeri -hankkeille.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Lisätietoa sähkösopimuksesta
KAMPANJAETU: Nyt Lento Diilillä Norwegianin CashPoint-pisteet tuplana 19.11. asti! Tarjolla jopa 800 pistettä.

Uutena Kotimaan Energian asiakkaana saat nyt kampanjaetuna 800 CashPoint-pistettä ja nykyisenä asiakkaana 400 CashPoint-pistettä, kun tilaat Lento Diilin viimeistään 19.11.2018 mennessä. CashPoint -pisteet siirtyvät Norwegian Reward -tilillesi viiden päivän kuluessa sähkösopimuksen alkamisesta. Jos sinulla on muun toimijan kanssa määräaikainen sähkösopimus, pisteet aktivoidaan Norwegian Reward -tilillesi määräaikaisuuden jälkeen. Jos sinulla on voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus Kotimaan Energian kanssa, käynnistyy Lento Diili 24 kk nykyisen määräaikaisuuden päätyttyä.

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Tutustu meihin tarkemmin