Ota suomalaista energiaa – laita hyvä kiertämään.

Se on Reilu valinta

Käytä suomalaista energiaa – Tue Brother Christmasia.

Reilu valinta on reilu monessa mielessä. Lisäpalvelun ottamalla varmistat, että käyttämäsi sähkö on Suomessa tuotettua bioenergiaa. Mutta reilu se on myös siksi, että samalla tuet Brother Christmasin tekemää työtä suomalaisten vähäosaisten auttamiseksi. Lisäpalveluun kuuluu viiden euron vuosilahjoitus Brother Christmasille.

Reilu on hyvä valinta.

Reilu valinta on lisäpalvelu, jolla saat käyttöösi Suomessa tuotettua bioenergiaa. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan.

100 % Suomessa tuotettua bioenergiaa

5 euron vuosilahjoitus Brother Christmasille

Tee sähkösopimus Reilulla valinnalla

Puhelintilaukset: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17)

Brother Christmas – hyviä tekoja suomalaisille

Brother Christmas tekee hyviä tekoja. Tekoja, joiden tarkoitus on tuoda iloa ja lohtua vähäosaisille. Brother Christmasin tarjoama tuki on monipuolista ja auttamisen kohteena on ollut sekä suomalaisia perheitä, lapsia, nuoria että vanhuksia. Apua tarvitsevia on Suomessa paljon, mutta yhdessä voimme tehdä enemmän – tuoda iloa entistä useammille. Brother Christmasin takana on suomalainen hyväntekijä, perheenisä Uudeltamaalta.


MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli, aurinko-, ja bioenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle tai Brother Christmas ry:lle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.

Tutustu meihin tarkemmin

Kotimaan Energian ystävänpäivätempaus yhdessä Brother Christmaksen kanssa

Lue lisää

Kotimaan Energian uusi Reilu valinta -palvelu on kotimaista energiaa ja hyviä tekoja suomalaisille yhdessä Brother Christmaksen kanssa

Lue lisää
Kotimaan Energian joululahjoitus Brother Christmaksen kautta

Kotimaan Energian joululahjoitus Brother Christmaksen kautta

Lue lisää