Sähköä ilmassa

Oikean kumppanin rinnalla on helppoa nauttia elämästä. Osallistu Sähköä ilmassa -arvontoihimme ja voita palkitsevaa laatuaikaa sinulle ja läheisillesi. Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii.

Osallistu kilpailuun

Osallistu Sähköä ilmassa -kilpailuihin

Me palkitsemme kumppanuudesta. Arvomme joka kuukausi palkintoja, joiden avulla sähkö pysyy ilmassa arjen keskelläkin. Osallistu arvontoihin täyttämällä alla oleva lomake. Saatamme hyödyntää vastauksia Kotimaan Energian viestinnässä ja markkinoinnissa.

Arvonnan säännöt »

YHTEINEN
LAATUAIKA PALKITSEE!

Palkitsemme sinut ja rakkaasi elämyksillä!

Elämyslahjat (arvo 50 €)

Ajanvietettä moneen makuun, ympäri Suomen. Valitse itse laatuaikasi kohde. Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii!

Wolt-krediittejä (arvo 30 €)

Tilaa kotiovelle herkkuja suosikkiravintolastasi ja yllätä kumppanisi tai ystäväsi yhteisellä ruokahetkellä. Sytytä kynttilä pöytään ja tunnelma on taattu.PIDÄ SÄHKÖ ILMASSA – SE EI MAKSA MITÄÄN!

Parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia. Siksi palkitsemme tänäkin vuonna uskolliset asiakkaamme miljoonilla ilmaisilla sähkötunneilla.Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään arvontaan ja palkintojen toimittamiseen. Pidätämme oikeuden hyödyntää vastauksia anonyymeinä esimerkkeinä Kotimaan Energian asiakas- ja markkinointiviestinnässä.

Lisätietoa tietosuojasta »

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKAANA VOIT KERRYTTÄÄ 365 ILMAISTA SÄHKÖTUNTIA KALENTERIVUODESSA

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Sähkötunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat yli 17 miljoonaa ilmaista sähkötuntia. Nämä tienatut tunnit hyvitetään uskollisille asiakkaille heinäkuun energiankulutuksesta. Sähkötunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa.

Olen uusi asiakas

Solmi diili
tositarkoituksella.

Tilaa sähkösopimus

Olen uskollinen asiakas

Palkitsemme sinut ilmaisilla sähkötunneilla.

Aktivoi Sähkötunti-etu

Lisää sähköä ilmassa somessa!

#sähköäilmassa

Etkö ole vielä Kotimaan Energian asiakas?

Tilaa diili eduilla