Sähköä ilmassa

Muistatko, kun hän katsoi sinua ensimmäistä kertaa? Viipyvät katseet ja nipistyksen vatsanpohjassa, väreilyn välillänne? Osallistu kilpailuun ja voita laatuaikaa rakkaittesi kanssa.

Sähköä ilmassa, joka päivä?

Keskity olennaiseen, me huolehdimme lopusta. Sähkötunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköä – joka päivä.

Olen uusi asiakas

Solmi diili
tositarkoituksella.

Tilaa sähkösopimus

Olen uskollinen asiakas

Palkitsemme sinut ilmaisilla sähkötunneilla.

Aktivoi Sähkötunti-etu

Kiitos, kun pysyit rinnallani. Elämän aallokoissa vastaan lipuu sekä iloja että suruja. Miten selvitä yhdessä vaikeuksien yli, löytää kiinni pitävä liima? Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii.

Lue tarinoita rakkaudesta

Osallistu Sähköä ilmassa -kilpailuihin

Avaa sydämesi ja huolehdi kipinästä, joka tuntuu varpaissa saakka. Voita laatuaikaa rakkaasi kanssa. Arvomme joka kuukausi palkintoja, joiden avulla sähkö pysyy ilmassa arjen keskelläkin. Osallistu arvontoihin täyttämällä alla oleva lomake. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvomme kuukausittain 10 kpl avec-leffalippua. Tässä kuussa arvomme lisäksi kaksi rannekelippua Linnanmäelle – arvo noin 84 euroa! Seuraava arvontapäivä on 2.7.2019.

Arvonnan säännöt »

Linnanmäen rannekeliput

Rakkaus on kuin vuoristorata – yhtä huumaava ja tuntuu vatsanpohjassa saakka. Vie sinulle tärkeä ihminen Linnamäelle! Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii!

Avec-leffaliput

Vie sinulle tärkeä ihminen nauttimaan valkokankaan suurista tunteista. Ehkä sähkön ilmassa voi aistia jopa pimeässä leffateatterissa.

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Käsittelemme henkilötietojasi noudattaen tietosuojalainsäädäntöä sekä hyvää tiedonhallinta- ja käsittelytapaa.

Tutustu tietosuojaselosteeseemme »

Lisää sähköä ilmassa somessa!

#sähköäilmassa

Etkö ole vielä Kotimaan Energian asiakas?

Solmi mutkaton sähkösopimus