Lisäetu: 1. kk = 0e

Vaikuttava valinta

Laita arki pyörimään uusiutuvalla kotimaisella energialla.
Palvelu sisältää tukemme Hope ry:lle suomalaisten lasten hyväksi.

Hyvää energiaa Suomesta!

Vaikuttava valinta on lisäarvopalvelu, jonka avulla saat sähkösopimukseesi Suomessa tuotettua uusiutuvaa sähköenergiaa.

Vaikuttava valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 3 euron tuki Hope ry:lle vähävaraisten suomalaisten lapsiperheiden hyväksi.

Hopy ry tekee todeksi unelmaa Suomesta, jossa kaikilla on mahdollisuus hyvään arkeen. Lapset ja nuoret saavat tukea harrastuksiin sekä vapaa-ajan elämyksiin. Vaikuttavan valinnan voi liittää Kotimaan Energian sähkösopimukseen. Lisäpalvelun kk-hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan.

Vaikuttava Valinta 5,90 €/KK

Vaikuttava valinta on lisäarvopalvelu, jonka avulla saat sähkösopimukseesi 100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa. Palvelun uusiutuva energia on tuotettu kotimaisella bio- ja vesivoimalla. Ensimmäinen sopimuskuukausi veloituksetta – säästä 5,90 €.

Tee sähkösopimus
Vaikuttavalla valinnalla

Tai tilaa soittamalla: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm)

Kun on tahtoa, on toivoa

Hope on suomalainen hyväntekeväisyysyhdistys, joka avustaa vähävaraisia lapsiperheitä Suomessa useilla paikkakunnilla. Yhdistys syntyi vuonna 2008 aivan tavallisten äitien ideasta. Ensimmäinen kohde oli lastenkoti. Nyt Hopella on 20 paikallistoimijaa ympäri Suomen. Autettuja perheitä vuonna 2018 oli 8311 ja apua saaneiden lasten määrä kohosi 19 894:ään.

Hope - Yhdessä & Yhteisesti