Hyvän energian lähde

Vihreä valinta saa voimansa vedestä, tuulesta ja auringosta.
Se takaa, että valitsemasi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa.

KAIKKI SÄHKÖ VOI OLLA VIHREÄÄ

Kotimaan Energian Vihreä valinta on täynnä hyvää energiaa. Tämän lisäpalvelun ottamalla varmistat, että valitsemasi sähkö on 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua. Vihreä valinnan energia on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, joka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron arvoinen vuosittainen lahjoitus Puhdas Itämeri -hankkeille. Mutta hyvään työhön tarvitaan paljon hyvää energiaa, joten olethan mukana auttamassa.

Tee vihreä ja viisas valinta jo tänään.

Vihreä valinta on lisäpalvelu, jolla kaikista Kotimaan Energian sähkösopimuksista voi tehdä vihreän. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Saat ensimmäisen kuukauden veloituksetta.

vesivoimaa
tuulivoimaa
aurinkovoimaa
5 euroa vuodessa Itämerelle
Tee sähkösopimus Vihreällä valinnalla

Puhelintilaukset: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17)

OLE MUKANA PELASTAMASSA ITÄMERTA

Kotimaan Energia lahjoittaa tänä vuonna yli 200 000 euroa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille: "Suurin kiitos kuuluu asiakkaillemme"

John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden ansiosta Itämeren tilaa on saatu kohennettua merkittävästi, mutta puhtaamman meren puolesta riittää vielä paljon töitä. Vihreän valinnan tekemällä olet jo mukana auttamassa. Muita mahdollisuuksia vaikuttaa ja tehdä hyvää löydät John Nurmisen Säätiön sivuilta www.johnnurmisensaatio.fi


PUHDAS ITÄMERI

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa, joka on yhdistelmä vesi-, tuuli- ja aurinkosähköä. Lisäksi teemme yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa, joka tekee ansiokasta työtä Itämeren puhdistamiseksi.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tutustu meihin tarkemmin