Lisäpalveluilla huolettomuutta ja säästöjä arkeen

Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme ja katso kuinka voit tehdä sähkösopimuksestasi entistäkin mutkattomamman.
Asiakaspalvelumme opastaa sinua lisäpalveluiden hyödyntämisessä ja tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. 09 315 816 32 (ark. klo 9-17) tai info@kotimaanenergia.fi.

Aurinkoenergia-lisäpalvelulla saat sähkösopimukseesi alkuperävarmennettua aurinkovoimalla tuotettua sähköä. Uusiutuvan energiamuodon valitsemalla tuet samalla myös John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita 5 eurolla vuodessa.

Lue lisää Tilaa

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelu on täynnä hyvää energiaa. Se takaa, että valitsemasi sähkö on ympäristöystävällistä, 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua energiaa. Vihreä valinta on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreään valintaan sisältyy 5 euron arvoinen vuosittainen lahjoitus Puhdas Itämeri -hankkeille.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Lue lisää Tilaa

Vaihtoturvalla paras diili

Vaihtoturvalla pidät määräaikaisen sähkösopimuksen kilpailukykyisenä koko sopimuskauden ajan. Voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen, jos huokeampi diili tulee vastaan. Vaihdon voit tehdä kerran vuodessa.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Lue lisää Tilaa

Älä murehdi sähkön hintojen heilahteluista

Hintaturva tuo lisäturvaa pörssisähkösopimukseesi. Kun pörssisähkön hinta on alhaalla, maksat siitä saman edullisen sisäänostohinnan kuin Kotimaan Energia. Ja kun sähkön hinta markkinoilla nousee, on sinulla mahdollisuus suojautua siltä Hintaturvan avulla.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Lue lisää Tilaa

Kun elämä yllättää, Energiaturva auttaa

Energiaturva on vakuutus, joka auttaa elämän yllättävissä käänteissä. Se kattaa sähkölaskusi jos jäät työttömäksi tai joudut pidemmälle sairaslomalle. Ja jos sähkö aiheuttaa vahinkoa kodin irtaimistollesi, Energiaturva kattaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 500 euroon asti. Käytössäsi on myös energianeuvonnan puhelinpalvelu, jota hyödyntämällä saat räätälöityjä sähkönsäästövinkkejä kokeneilta insinööreiltämme.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Lue lisää Tilaa

Reilu valinta tuo sähkösopimukseesi täysin kotimaista, Suomessa tuotettua bioenergiaa. Ottamalla Reilun valinnan tuet samalla viidellä eurolla vuodessa suomalaisen Brother Christmas ry:n toimintaa. Brother Christmas tekee konkreettisia hyviä tekoja suomalaisten vähäosaisten hyväksi.

Lue lisää Tilaa