ENTISTÄ PALKITSEVAMPI DIILI

Lisäpalveluidemme avulla voit saada enemmän irti Kotimaan Energian sähkösopimuksestasi!

Etkö ole vielä Kotimaan Energian asiakas? Tilaa sähködiili täältä. Tilauksen yhteydessä voit helposti valita toivomasi lisäarvopalvelut sähkösopimuksellesi.

 

UUTTA!
Joustovaralla lisää joustavuutta laskujen maksuun.

Lue lisää

Tutustu monipuolisiin lisäpalveluihimme ja katso kuinka voit tehdä sähkösopimuksestasi entistäkin mutkattomamman.

Asiakaspalvelumme opastaa sinua lisäpalveluiden hyödyntämisessä ja tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm) tai info@kotimaanenergia.fi.

Vihreä valinta

4,90€/kk

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelu on täynnä hyvää energiaa. Se takaa, että valitsemasi sähkö on ympäristöystävällistä, 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua energiaa. Vihreä valinta on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Vaihto­turva

alk. 3,90€/kk

Vaihtoturvalla paras diili

Vaihtoturvalla pidät määräaikaisen sähkösopimuksen kilpailukykyisenä koko sopimuskauden ajan. Voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen, jos huokeampi diili tulee vastaan. Vaihdon voit tehdä kerran vuodessa.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Hinta­turva

4,90€/kk

Älä murehdi sähkön hintojen heilahteluista

Hintaturva tuo lisäturvaa pörssisähkösopimukseesi. Hinnannousulta sinun on mahdollista suojautua Kotimaan Energian Hintaturva -tarjouksilla, joita saat ympäri vuoden. Lähetämme sinulle sähköpostitse tai sms-viestillä tarjouksen, jolla voit kiinnittää sähkön hinnan seuraavan kolmen kuukauden ajaksi ja täten suojautua mahdolliselta hinnannousulta.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Energia­turva

16,63 snt/päivä

Kun elämä yllättää, Energiaturva auttaa

Energiaturva on vakuutus, joka auttaa elämän yllättävissä käänteissä. Se kattaa sähkölaskusi jos jäät työttömäksi tai joudut pidemmälle sairaslomalle. Ja jos sähkö aiheuttaa vahinkoa kodin irtaimistollesi, Energiaturva kattaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 500 euroon asti.


Vaikuttava valinta

5,90€/kk

Vaikuttava valinta. Hyvää energiaa Suomesta.

Vaikuttava valinta on lisäarvopalvelu, jonka avulla saat sähkösopimukseesi 100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa. Uusiutuva energia on tuotettu kotimaisella bio- ja vesivoimalla. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Vaikuttava valinta -lisäpalvelulla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden täysin veloituksetta – säästä 5,90 €. Vaikuttava valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 3 euron tuki Hope ry:lle vähävaraisten suomalaisten lapsiperheiden hyväksi.

Asiakaspalvelumme opastaa sinua lisäpalveluiden hyödyntämisessä ja tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm) tai info@kotimaanenergia.fi.