ENTISTÄ PALKITSEVAMPI DIILI

Lisäpalveluidemme avulla voit saada enemmän irti Kotimaan Energian sähkösopimuksestasi!

Etkö ole vielä Kotimaan Energian asiakas? Tilaa sähködiili täältä. Tilauksen yhteydessä voit helposti valita toivomasi lisäarvopalvelut sähkösopimuksellesi.

 

UUTTA!
Joustovaralla lisää joustavuutta laskujen maksuun.

Lue lisää

Vihreä valinta

4,90€/kk

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

Kotimaan Energian Vihreä valinta -lisäpalvelu on täynnä hyvää energiaa. Se takaa, että valitsemasi sähkö on ympäristöystävällistä, 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua energiaa. Vihreä valinta on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkosähköä. Lisäpalvelun ottamalla olet mukana tukemassa John Nurmisen Säätiötä, jonka missiona on puhtaampi Itämeri. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Vaihto­turva

alk. 3,90€/kk

Vaihtoturvalla paras diili

Vaihtoturvalla pidät määräaikaisen sähkösopimuksen kilpailukykyisenä koko sopimuskauden ajan. Voit vaihtaa edullisempaan sopimukseen, jos huokeampi diili tulee vastaan. Vaihdon voit tehdä kerran vuodessa.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Hinta­turva

3,90€/kk

Älä murehdi sähkön hintojen heilahteluista

Hintaturva tuo lisäturvaa pörssisähkösopimukseesi. Kun pörssisähkön hinta on alhaalla, maksat siitä saman edullisen sisäänostohinnan kuin Kotimaan Energia. Hinnannousulta sinun on mahdollista suojautua Kotimaan Energian Hintaturva -tarjouksilla, joita saat ympäri vuoden. Lähetämme sinulle sähköpostitse tai sms-viestillä tarjouksen, jolla voit kiinnittää sähkön hinnan seuraavan kolmen kuukauden ajaksi ja täten suojautua mahdolliselta hinnannousulta.

Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Energia­turva

16,63 snt/päivä

Kun elämä yllättää, Energiaturva auttaa

Energiaturva on vakuutus, joka auttaa elämän yllättävissä käänteissä. Se kattaa sähkölaskusi jos jäät työttömäksi tai joudut pidemmälle sairaslomalle. Ja jos sähkö aiheuttaa vahinkoa kodin irtaimistollesi, Energiaturva kattaa kotivakuutuksesi omavastuuosuuden aina 500 euroon asti.


Asiakaspalvelumme opastaa sinua lisäpalveluiden hyödyntämisessä ja tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. 09 315 816 32 (ark. klo 9-17, pvm/mpm) tai info@kotimaanenergia.fi.

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy 5 euron vuotuinen tuki John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tietosuoja ja evästeet