Aurinkoenergia

Aurinkoenergia-lisäpalvelulla varmistat, että sähkösopimuksesi on täynnä kirkkaasti parempaa energiaa. Lisäpalvelulla saat käyttöösi alkuperävarmennettua 100-prosenttista aurinkoenergiaa. Aurinkoenergia on ympäristön kannalta hyvä ja kestävä valinta, ja lisäpalvelun valitseminen on helppo ja vaivaton tapa tukea uusiutuvien energiamuotojen käyttöä. Aurinkoenergialla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

Auringon voimalla kohti puhtaampaa Itämerta

Aurinkoenergia-lisäpalvelun ottamalla olet myös tukemassa puhtaan Itämeren puolesta tehtävää työtä. Aurinkoenergiaan sisältyy 5 euron arvoinen vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle, jonka Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on Itämeren tilan kohentaminen. Lahjoituksen avulla voidaan poistaa 25 kg sinilevää Itämerestä. Ole mukana tekemässä hyvää – kirkkaasti parempaa huomista.

Mutkaton asiakaspalvelumme on arkisin apunasi

Asiakaspalvelumme kertoo sinulle lisää Aurinkoenergiasta ja auttaa sen tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. (09) 315 816 32 (ark. klo 9–17) tai info@kotimaanenergia.fi.

Katso sopimusehdot »

Tilaa Aurinkoenergia Kaikki lisäpalvelut

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.