Energiaturva

Energiaturva tarjoaa nimensä mukaisesti lisäturvaa huomiseen. Se auttaa elämän odottamattomissa käänteissä ja sen avulla voit myös tehdä selvää säästöä.

...Maksamme puolestasi energian käyttöön liittyvät vahingot!

Yllättävä sähkökatkos voi tuhota kotisi elektroniikkaa kuten tietokoneen, TV:n tai jääkaapin. Energiaturvan osana oleva vakuutus kattaa omavastuun, jonka normaalisti maksaisit vakuutusyhtiöllesi. Suurin korvattava määrä on 500 €.

…Saat henkilökohtaisia energiaa säästäviä neuvoja!

Voit vähentää vuotuista sähkönkulutustasi 10–20 % yksinkertaisilla toimenpiteillä.

Kokeneet insinöörimme antavat sinulle räätälöityjä neuvoja energian säästämiseksi.

Keskimääräinen säästö voi olla vuositasolla jopa 300–400 euroa.

...Sinun ei tarvitse huolehtia sähkölaskustasi, jos sairastut tai jäät työttömäksi!

Kaikki sähkölaskuista aiheutuvat kustannukset korvataan enintään neljän (4) kuukauden ajalta. Korvausmäärä on aina vähintään 100 euroa kuukaudessa. Myös isompi sähkölasku korvataan kokonaisuudessaan ilman ylärajaa.

Kaikki tämä vain 16,63 snt/päivä (sisältää arvonlisäveroa 24 %) ilman sitovaa määräaikaa. Ensimmäisen sopimuskuukauden saat veloituksetta. Korvaukset edellyttävät, että asiakas täyttää vakuutusehtojen kohdassa 1. mainitut edellytykset.

Mutkaton asiakaspalvelumme on arkisin apunasi

Asiakaspalvelumme opastaa sinua Energiaturvan hyödyntämisessä ja tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. (09) 315 816 32 (arkisin klo 9–17) tai info@kotimaanenergia.fi.

Energiaturvan vakuutustiedot

Katso sopimusehdot »

Tilaa Energiaturva Kaikki lisäpalvelut

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Valitsemalla ympäristöystävällisen sähkösopimuksen, asiakkaamme tekevät samalla hyvää, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy vuosittainen lahjoitus John Nurmisen Säätiölle.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Helsingissä.