Sopimusehdot – Reilu valinta

Tuote

Tämä tuote on Reilu valinta. Reilu valinta käynnistyy samana päivänä kuin Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimus. Reilu valinta on erillinen tuote, jota säätelevät omat sopimusehtonsa. Reilu valinta takaa 100-prosenttisesti Guarantee of Origin -alkuperävarmennettua energiaa. Hyödynnämme vain uusiutuvia energianlähteitä ja Reilu valinta on 100 % Bioenergiaa. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Palvelun hinta on 3,90 €/kk, johon sisältyy 5 euron vuosilahjoitus Brother Christmaksen hankkeisiin. Palvelu laskutetaan sähkölaskulla etukäteen, kahden kuukauden jaksoissa. Ensimmäisen sopimuskuukauden saat täysin veloituksetta. Palvelulla ei irtisanomisaikaa.

Lahjoitus Brother Christmas Ry:lle

Brother Christmas on jo kolmen vuoden ajan erilaisilla lahjoituksilla ja tempauksilla auttanut ja tuonut piristystä Suomalaisten vähäosaisten, vanhusten, veteraanien, lapsiperheiden ja vammaisten elämään. Hän on vuoden 2016 vapaaehtoinen sekä nimetty Lions Club Finlandin toimesta vuoden 2017 Hyväntekijäksi. Brother Christmaksen työtä voit seurata facebookissa ja osoitteessa www.brotherchristmas.fi

Kesto ja irtisanominen

Reilu valinta on toistaiseksi voimassa oleva lisäpalvelu. Reilu valinta käynnistyy samana päivänä kuin Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimus. Mikäli tilaus tehdään kesken sopimuskauden, astuu lisäpalvelu voimaan 14 päivää tilauksen jälkeen. Sinulla on 14 päivän peruutusoikeus tilauksen teon jälkeen. Reilun valinnan irtisanominen voidaan tehdä molempien sopimusosapuolten toimesta. Asiakkaan tekemä irtisanominen voi tapahtua välittömästi ilman erillistä irtisanomisaikaa ja astuu voimaan heti, kun asiakas on ilmoittanut halustaan irtisanoa Reilun valinnan ja irtisanominen on tullut Kotimaan Energian tietoon ja se on vahvistettu asiakkaalle joko sähköpostitse tai puhelimitse (Puh. 09-424 505 21, arkisin klo 9–17).

Hinta ja laskutus

Reilun valinnan hinta on 3,90 €/kk (sis. alv. 24 %). Reilun valinnan kk-maksu laskutetaan etukäteen asiakkaan sähkölaskulla kahden kuukauden jaksoissa. Ensimmäisen sopimuskuukauden saat täysin veloituksetta. Maksuehto on 14 vuorokautta.

Muutokset

Kotimaan Energia pidättää oikeuden muuttaa Reilun valinnan sopimusehtoja ja hintaa. Mahdolliset muutokset astuvat voimaan kolmen (3) viikon huomautusajalla ja tiedotetaan asiakkaalle kirjallisesti. Mikäli asiakas tahtoo irtisanoa Reilun valinnan muutosten myötä, asiakasta laskutetaan vain aiemmin voimassa olleiden sopimusehtojen ja hintojen mukaisesti.