Sopimusehdot - Vaihtoturva

Tuote

Tämä tuote on Vaihtoturva. Vaihtoturva käynnistyy samana päivänä kuin Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimus. Vaihtoturva on erillinen tuote, jota säätelevät omat sopimusehtonsa. Vaihtoturvan avulla voit kesken määräaikaisen sopimuskauden vaihtaa sopimuksesi toiseen vähintään saman kestoiseen määräaikaiseen Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimukseen. Sinulla on vaihto-oikeus kerran vuodessa. Nykyinen määräaikainen sopimus voidaan vaihtaa myös edullisempaan määräaikaiseen sopimukseen. Kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen aikana voit päivittää sopimustasi vuoden kuluttua edellisestä vaihdosta.

Kesto

Vaihtoturva on määräaikainen lisäpalvelu, joka on voimassa määräaikaisen sähkönmyyntisopimuksesi loppuun asti. Jos käytät sopimuksesi vaihto-oikeutta, niin Vaihtoturva-palvelu on voimassa uuden määräaikaisen sopimuksesi ajan.

Käyttäessäsi Vaihtoturvaa, on muutoksella 14 vuorokauden peruutusaika. Mikäli muutosta ei peruta peruutusajan kuluessa, astuu uusi määräaikainen sopimus voimaan. Mikäli käytät tämän peruutusoikeuden, sopimuksen vaihto peruuntuu ja sopimuksesi jatkuu alkuperäisellä Kotimaan Energian sopimuksella ja sen sopimusehdoilla määräaikaisuuden päättymispäivään saakka.

Hinta ja laskutus

Vaihtoturvan hinta on 3,90 €/kk 30 000 kWh:n vuosikulutukseen asti ja 6,99 €/kk 30 000–50 000 kWh:n vuosikulutuksella. Hinnat sis. alv. 24 %. Vaihtoturvan kk-maksu laskutetaan etukäteen asiakkaan sähkölaskulla kahden kuukauden jaksoissa. Ensimmäisen sopimuskuukauden saat täysin veloituksetta. Maksuehto on 14 vuorokautta.

Irtisanominen

Vaihtoturva-palvelulla on 14 päivän peruutusoikeus tämän tilausvahvistuksen vastaanottamisesta, jolloin palvelu ei astu voimaan. Peruutuksesta ilmoitetaan Kotimaan Energialle puhelimitse (Puh. 09-424 505 21, arkisin klo 9–17). Jo alkaneen Vaihtoturva-palvelun voi irtisanoa ensimmäisen ilmaisen sopimuskuukauden aikana. Jos Vaihtoturvaa ei irtisanota kuukauden sisällä palvelun aloituksesta, niin Vaihtoturva jatkuu ilman irtisanomismahdollisuutta määräaikaisen sopimuskauden loppuun.

Muutokset

Kotimaan Energia pidättää oikeuden muuttaa Vaihtoturvan sopimusehtoja ja hintaa. Mahdolliset muutokset astuvat voimaan kolmen (3) viikon huomautusajalla ja tiedotetaan asiakkaalle kirjallisesti. Mikäli asiakas tahtoo irtisanoa Vaihtoturvan muutosten myötä, asiakasta laskutetaan vain aiemmin voimassa olleiden sopimusehtojen ja hintojen mukaisesti.

Muut ehdot

Vaihtoturva-palvelua ei voi solmia yli 50 000 kWh:n vuosikulutuksen käyttöpaikoille. Jos käyttöpaikan vuosikulutusarvio ylittää 50 000 kWh, niin Vaihtoturva-palvelu irtisanotaan automaattisesti Kotimaan Energian toimesta.