Vaikuttava valinta
5,90 €/kk

Vaikuttava valinta

Vaikuttava valinta on lisäarvopalvelu, jonka avulla saat sähkösopimukseesi 100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa. Uusiutuva energia on tuotettu kotimaisella bio- ja vesivoimalla. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Vaikuttava valinta -lisäpalvelulla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden täysin veloituksetta – säästä 5,90 €.

Hyvää energiaa Suomesta!

Vaikuttava valinta on lisäarvopalvelu, jonka avulla saat sähkösopimukseesi Suomessa tuotettua sähköenergiaa. Vaikuttava valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian 3 €:n vuosittainen tuki Hope ry:lle, joka tekee työtä vähävaraisten suomalaisten lapsiperheiden hyväksi. Hope ry tekee todeksi unelmaa Suomesta, jossa kaikilla on mahdollisuus hyvään arkeen. Lapset ja nuoret saavat tukea harrastuksiin sekä vapaa-ajan elämyksiin. Vaikuttavan valinnan voi liittää Kotimaan Energian sähkösopimukseen. Lisäpalvelun kk-hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan.

Mutkaton asiakaspalvelumme on arkisin apunasi

Asiakaspalvelumme kertoo sinulle lisää Vaikuttavasta valinnasta ja auttaa sen tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. (09) 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm) tai info@kotimaanenergia.fi.

Katso sopimusehdot »

Tilaa Vaikuttava valinta Kaikki lisäpalvelut