Vihreä valinta
4,90 €/kk

Vihreä valinta

Vihreä valinta on täynnä hyvää energiaa. Tällä lisäpalvelulla voit helposti tehdä jokaisesta Kotimaan Energian sähkösopimuksesta vihreän. Vihreä valinta takaa, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua. Hyödynnämme vain uusiutuvia energianlähteitä ja Vihreä valinta onkin yhdistelmä vesivoimaa, tuulivoimaa ja aurinkovoimaa. Vihreä valinta -palvelussa käytetty vesivoima on tuotettu Norjassa Glomma-joen varrella sijaitsevissa Hafslund, Kykkelsrud Fossumfoss, Sarp ja Vamma -vesivoimaloissa. Kyseisissä laitoksissa vaelluskalat on huomioitu mm. kalaportailla tai mahdollistamalla kalojen kulkemisen vapaana virtaavan jokiosuuden kautta. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Vihreä valinta -lisäpalvelulla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden täysin veloituksetta.

Hyvällä energialla puhtaampi Itämeri

Vihreällä valinnalla voit myös osallistua puhtaan Itämeren puolesta tehtävään työhön. Kotimaan Energia tukee vuotuisasti jokaisesta tehdystä sopimuksesta 5 eurolla John Nurmisen Säätiötä, jonka Puhdas Itämeri -hankkeiden tavoitteena on Itämeren tilan kohentaminen. Jo nyt hankkeet ovat tuottaneet tulosta, mutta edelleen työtä riittää. Joten tee viisas ja vihreä valinta ja olet mukana auttamassa.

Mutkaton asiakaspalvelumme on arkisin apunasi

Asiakaspalvelumme kertoo sinulle lisää Vihreästä valinnasta ja auttaa sen tilaamisessa. Ota yhteyttä puh. (09) 315 816 32 (ark. klo 9–17) tai info@kotimaanenergia.fi.

Katso sopimusehdot »

Tilaa Vihreä valinta Kaikki lisäpalvelut

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tietosuoja ja evästeet