Kotimaan Energia kolmio 03 vaaka 1500px (1)

HANKI ITSELLESI EDULLINEN SÄHKÖTARJOUS

Miksi joka paikassa tunnutaan puhuvan sähkön kilpailuttamisen tärkeydestä? Mistä siinä oikein on kyse ja kannattaako se? Vastaus on kyllä.

Muuttoetu
1h=1€ simplified

Löydä juuri sinulle sopiva sähkötarjous

Miksi joka paikassa tunnutaan puhuvan sähkön kilpailuttamisen tärkeydestä? Mistä siinä oikein on kyse ja kannattaako se? Vastaus on kyllä. Kuluttajana saat itse päättää, miltä sähköyhtiötä ostat sähköenergiasi. Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, koska se on todella helppoa ja nopeaa ja koska tällä pienellä toimenpiteellä voit säästää huomattavan summan rahaa. Sähkön kilpailuttaminen on itse asiassa yksi helpoimpia arjen säästökeinoja. Kilpailuttamalla sähkön voit myös toteuttaa omia arvojasi, koska sähkön alkuperän saa usein valita itse, ja ottaa käyttöön esimerkiksi vain uusiutuvilla energialähteillä tuotettua sähköä. Kun löydät juuri itsellesi sopivan sähkötarjouksen, voit huolettomin mielin keskittyä jokapäiväiseen elämään täynnä oikeanlaista energiaa.

SÄHKÖSOPIMUKSET

Palkitsemme asiakkaamme rahanarvoisilla eduilla ja edullisilla sähködiileillä. Tilaa edullinen sähkösopimus ja tulet palkituksi - ihan joka ikinen päivä.

Netto Diili 24 kk

Hinta on aina ajan tasalla!

Perusmaksualk. 3,99 €/kk

+Pörssisähkön tuntihinta

Sopimuskausi24 kk

Tuntitarkkaa pörssisähköä - säästä kuluttamalla edullisimmilla tunneilla

Muuttoetu: 120h ilmaista sähköä

Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi

Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

Perusmaksu 0 € 12 kk

Perusmaksu 12 kk ilmaiseksi!

Perusmaksu0 € / 12 kk - säästä 46,80 €

Jatko3.90 € / kk

Sopimuskausi24 kk

Perusmaksu 12 kk ilmaiseksi

Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden

Helppo Diili

Sopimuskausi ilman määräaikaa

Perusmaksu3,90 €/kk

Sopimuskausiilman määräaikaa

Hinta 1.8. alk.24,88 snt/kWh

Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Lisäpalveluista 1 kk ilmaiseksi

Ostoslistalla halvin sähkötarjous?

Yksi arjen suurimmista iloista on hyvän tarjouksen löytäminen. Nykyään hyviä tarjouksia ei tarvitse metsästää kirpputoreilta ja tavaratalojen alennuspäiviltä, vaan hyviä diilejä voi lunastaa ihan omalta kotisohvalta käsin. Tarjous, joka ei varmasti jää nurkkaan käyttämättömänä lojumaan, on sähkötarjous. Sähkösopimusten tarjouksia kannattaakin etsiä tositarkoituksella. Onko sinun ostoslistallasi markkinoiden edullisin sähkötarjous? Tällöin tulee pitää silmällä sähkön hinnan tarjouksia eli sähköenergian kilowattituntihintoja sekä sähkösopimusten perusmaksuja. Oikean hintaisen ja oikeanlaisen sähkösopimuksen etsimiseen kannattaa käyttää hieman aikaa. Näin voit löytää sähköstä tarjouksen juuri sinun kriteereilläsi.

Kotimaan Energialla on tälläkin hetkellä käynnissä lukuisia edullisia sähkötarjouksia. Netto Diili 24kk -sähkötarjoukseen kuuluu tuntihintainen pörssisähkö: voit siis kuluttaa sähköä silloin kun se on halpaa ja säästää kustannuksissa. Tähän sähkösopimukseen saat myös valita yhden kuukauden lisäpalvelut ilmaiseksi. Lisäksi kaikki asiakkaamme voivat lunastaa itselleen Sähkötunti-edun, jolla he tienaavat yhden tunnin ilmaista sähköenergiaa joka päivä. Ilmaisia sähkötunteja kerrytetään kalenterivuosi kerrallaan, ja ne hyvitetään aina seuraavana kesänä heinäkuun sähkönkulutuksesta. Tämä tarkoittaa vuositasolla yli kahden viikon säästöä sähköstä.

Me Kotimaan Energialla teemme kaikkemme, jotta muuttajien elämä olisi mahdollisimman mutkatonta. Valikoimassamme on erinomainen sähkötarjous muuttajille. Palkitsevan muuttodiilin tilaajat saavat 120 tuntia ilmaista sähköä: ensimmäisen viiden vuorokauden sähkönkulutus menee siis meidän piikkiimme. Myös muuttajat hyötyvät rahanarvoisesta Sähkötunti-edusta, jolla voi tienata ilmaisen sähkötunnin joka päivä.

Haluatko sähkötarjoukseesi pörssisähköä vai kiinteähintaista sähköä?

Joskus kuulee sanottavan, että koirat muistuttavat omistajaansa. Tämä pätee myös sähkösopimuksiin. Meillä Kotimaan Energialla on iso liuta edullisia sähkötarjouksia, joista voit kustomoida juuri sinulle sopivan. Pörssisähköä hyödyntävän muuttuvahintaisen Netto Diili 24 kk:n lisäksi valikoimassamme on kiinteähintaisia sähkötarjouksia, jotka sopivat ennakoitavuutta kaipaaville. Hyvä Diili 24kk -kampanjassa maksat sähköstä kiinteää kWh-hintaa koko sopimuskauden, joka on kaksi vuotta. Sinun ei siis tarvitse huolehtia sähkön hintaheilahteluista ja mukauttaa sen perusteella sähkönkäyttöä kotitaloudessasi. Pysyt aina ennakoimaan sähkölaskusi suuruuden ja voit hyvillä mielin keskittyä muihin arjen askareisiin. Hyvä Diili 24 kk -sähkösopimuksen tilaajat saavat nyt kuuden kuukauden perusmaksut ilmaiseksi ja kerryttävät näin tuntuvan säästön sähkösopimuksen starttikaudelle. Lisäksi he hyötyvät Sähkötunti-edusta: mahdollisuus tienata joka päivä tunti ilmaista sähköä kuuluu myös heille. Ja kuten aina, pidämme silmällä muuttajien etua. Tähänkin diiliin kuuluu 120 tunnin ilmaiset sähköt muuttajille.

Haluatko kiinteähintaisen sähkön, mutta et halua sitoutua sopimukseen pitkäksi aikaa? Jos vastaus on kyllä, sinulle oikea valinta on Helppo Diili -sähkösopimus. Sen tilaajana hyödyt ennakoitavasta kiinteästä kWh-hinnasta ilman määräaikaa. Sopimuksen kWh-hintaa päivitetään tarvittaessa markkinahinnan muutoksien mukaan. Mutta tästä saat aina ilmoituksen vähintään 30 päivää ennen kuin uusi hinta astuu voiman. Myös Helppo Diiliin kuuluvat rahanarvoiset etumme: Sähkötunti-etu, muuttoetu ja ilmainen kuukausi lisäpalveluista.

Rakenna juuri sinun näköisesi sähkötarjous lisäpalveluilla

Kotimaan Energian lisäpalvelumme varmistavat sen, että voit räätälöidä sähkösopimuksesta juuri sinulle sopivan. Voit valita sähkösopimukseesi esimerkiksi Vihreän valinnan eli 100 % uusiutuvasta energiasta, joka on yhdistelmä tuuli-, vesi- ja aurinkoenergiaa. Tuet samalla pyrkimystä kohti puhtaampaa Itämerta. Myös Vaikuttava valinta on ympäristöystävällinen lisäpalvelu: saat sillä sähkösopimukseesi 100 % kotimaista uusiutuvaa bio- ja vesivoimalla tuotettua sähköenergiaa.

Vaihtoturva-lisäpalvelu mahdollistaa sopimustyypin vaihtamista kesken määräaikaisuuden aina halvimpaan Kotimaan Energian sähkösopimukseen. Hintaturvalla voit puolestaan lukita muuttuvahintaiselle pörssisähköllesi kiinteän sähkön hinnan tietylle ajankohdalle. Lähetämme Hintaturva-asiakkaillemme tarjouksia, joiden avulla hinnan lukitus onnistuu vaikkapa kylmälle talvikuukaudelle. Kun elämä yllättää, Energiaturva-lisäpalvelu auttaa. Se on vakuutus, joka kattaa sähkölaskusi, jos jäät työttömäksi tai joudut pitkälle sairaslomalle. Lukuisilla lisäpalveluillamme saat siis lisäarvoa sähkösopimukseesi - ja aina ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!

Lämmin asiakassuhde on osa kaikkia sähkötarjouksiamme

Kotimaan Energia tarjoaa asiakkailleen edullisia ja kilpailukykyisiä sähkötarjouksia, joihin on pakattu mukaan palkitsevia rahanarvoisia etuja. Kaikki asiakkaamme voivat aktivoida Sähkötunti-edun, jonka avulla voi tienata yhden tunnin ilmaista sähköenergiaa päivässä, eli jopa 365 päivänä vuodessa. Lisäksi moniin sähkötarjouksiimme sisältyy perusmaksuttomia kuukausia, joilla saa tuntuvaa säästöä uuteen sähkösopimuskauteen.

Kotimaan Energialle on tärkeää, että jokainen asiakas pystyy rakentamaan omannäköisensä sähkösopimuksen. Lukuisilla lisäpalveluillamme varmistamme sen, että jokainen voi rakentaa juuri itselleen sopivan sähkösopimuksen. Me Kotimaan Energialla tiedämme, että erityinen elämäntilanne asettaa vaatimuksia myös sähkösopimukselle. Siksi meillä on omat edulliset sähkötarjouksemme muuttajille, senioreille ja opiskelijoille.

Palkitseviin sähkösopimuksiimme kuuluu aina myös erinomainen asiakaskokemus. Sähkötarjoustemme vertailu ja tilaaminen on nopeaa ja helppoa. 88 % Kotimaan Energian sähkösopimuksen tilaajista ovatkin tyytyväisiä ostokokemukseen*. Kotimaan Energialle on ensiarvoisen tärkeää, että erinomainen asiakaskokemus ei pääty ostotilanteeseen. Siksi kaikkiin sähkösopimuksiimme kuuluu ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelu. Me kuuntelemme asiakkaitamme ja se näkyy: Kotimaan Energialla on *tutkitusti alan keskiarvoa tyytyväisemmät asiakkaat.

Tilaa edullinen sähkötarjous rahanarvoisilla eduilla

Etsitkö edullista sähkötarjousta? Haluatko kilpailukykyisen hinnan lisäksi hyötyä rahanarvoisista lisäpalveluista ja erinomaisesta asiakaspalvelusta joka ikinen päivä? Mikä ikinä elämäntilanteesi ja sähkönkäyttötottumuksesi onkaan, Kotimaan Energialta löydät juuri sinulle sopivan sähkötarjouksen.

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

Usein kysytyt kysymykset sähkösopimuksistamme

Tästä löydät useimmiten kysytyt kysymykset ja vastaukset liittyen sähkösopimuksiin.

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

asiakassuhdeikoni
ASIAKASSUHDE

Vaalimme suhdetta asiakkaisiimme. Lupaamme pitää sinustakin hyvää huolta.

Ikonit, Sähköä ilmassa
EDULLINEN

Tarjoamme rahanarvoisia etuja ja kilpailukykyisiä diilejä. Tienaa jopa 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa.

asiakassuhdeikoni
PALKITSEVA

Palkitsemme kumppanuudesta mm. helppoudella, ilmaisilla sähkötunneilla ja iloisella palvelulla.

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.