muuttokoira
muuttokoira

SÄHKÖSOPIMUS MUUTTAJALLE

Sähkösopimus muutossa on yksi tärkein muistettavista asioista. Muutto uuteen kotiin ilman voimassaolevaa sähkösopimusta on nimittäin helpommin sanottu kuin tehty… Mutta ei hätää - olipa uusi kotisi missä päin Suomea tahansa, me hoidamme sähkösopimuksen kuntoon lyhyelläkin varoitusajalla. Tee palkitseva muuttajan sähkösopimus: saat nyt muuttoetuna 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa uuteen kotiisi! 

Muuttoetu
Moving
SÄHKÖSOPIMUS MUUTTAJALLE - OLEN UUSI ASIAKAS

Muutossa sähkösopimuksen irtisanominen on usein ajankohtaista. Vanha sähkösopimus ei välttämättä sovi uuteen asumismuotoon tai sen lämmitystapaan. Uusi asiakas - Kotimaan Energialta löydät palkitsevan sähkösopimuksen muuttajalle asuntoon kuin asuntoon! Määräaikainen sähkösopimus muuttajille sopii esimerkiksi tilapäiseen kotiin muuttaville. Tilaa nyt Hyvä Diili 24 -sähkösopimus saat perusmaksut vuoden ajaksi 0 €! Teet selvää säästöä 46,80 euroa. Etu voimassa vain rajoitetun ajan, toimi heti! Lisäksi saat Kotimaan Energian asiakkaana muuttoetuna tuparilahjaksi 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa! 

SÄHKÖN MUUTTOILMOITUS - JATKAN ASIAKKAANA

Sähkön muuttoilmoitus on hyvä tapa hoitaa sähköt uuteen kotiin. Miksi vaihtaa muutossa sähkösopimusta, jos olet tyytyväinen nykyiseen? Voit ottaa nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksesi helposti mukaan uuteen kotiisi – ja nauttia muuttoedusta. Saat meiltä heti muuton jälkeen tuparilahjaksi 120 tuntia ilmaista sähköä. Muistathan, että asiakkaanamme voit lisäksi tienata tunnin ilmaista sähköä joka päivä Bonustunnilla.

Muistathan, että sähkön muuttoilmoituksen lisäksi sinun tulee tehdä varsinainen muuttoilmoitus viranomaisille. Lue, milloin myös osoitteenmuutos on syytä tehdä.  

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

Sähkösopimuksen muutto vai uusi sähkösopimus muutossa?  

On monta oikeaa tapaa hoitaa sähkösopimus muuton yhteydessä. Jos vanha sähkösopimuksesi sopii myös uuteen asuntoosi ja olet ollut siihen tyytyväinen, pakkaa vanha sähkösopimus muutossa mukaan! Tämä hoituu tekemällä sähköyhtiölle muuttoilmoitus. Muistathan tehdä sähkön muuttoilmoituksen hyvissä ajoin, vähintään viikkoa ennen muuttopäivää.  

Jos on aika vaihtaa sähkösopimusta, mieti ensin millainen sähkösopimus sinulle sopii ja kilpailuta sitten sähkösopimus muuttajalle. Tiesithän, että voit kilpailuttaa vain ostamasi sähköenergian: sähkönsiirron muuton jälkeen hoitaa paikallinen sähkönsiirtoyhtiö, kuten tähänkin asti. Sinun ei tarvitse tehdä sähkönsiirron muutosta ilmoitusta: tämä hoituu automaattisesti.  

 Olipa kyseessä vanhan sähkösopimuksen muuttaminen mukana tai uuden muuttajan sähkösopimuksen teko, hoida se ajoissa. Näin saat sähköt päälle uudessa asunnossa heti muuttopäivästä alkaen.  

LÖYDÄ PARAS SÄHKÖSOPIMUS

Muutto: sähkösopimus ja muut hoidettavat asiat 

Sähkösopimus muutossa on vain yksi monista hoidettavista asioista. Muuttaminen on stressaavaa ja työlästä - siitä ei pääse mihinkään. Onneksi muutossa pätee kuitenkin yleinen elämänohje: hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Hoida siis sähkösopimuksen muutto tai uuden sähkösopimuksen kilpailutus kuntoon hyvissä ajoin.

VUODEN PERUSMAKSUT 0 €

Lukitse sähkön hinta kiinteähintaisella Hyvä Diilillä!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

Perusmaksu 12 kk ilmaiseksi!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

Perusmaksu0 € / 12 kk - säästä 46,80 €

Jatko3.90 € / kk

Sopimuskausi24 kk

Hyvä Diili 24 kk sähkösopimus on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Sopimus voidaan tehdä kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh.

Perusmaksu 12kk

Perusmaksu 0 € 12 kk

Sahkoetu Joko Paiva

Aktivoi Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Moving

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Electricity Euro

Kiinteähintainen sähkösopimus koko sopimuskauden

Usein kysyttyä muutosta

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin muutosta. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

muuttokuva

ARTIKKELI

9.3.2022

Muuttoetu - rahanarvoinen etu nykyisille ja uusille asiakkaille

Muuttoetu on ihana bonus muuttoon kuin muuttoon, jotka ovat tyypillisesti täynnä erinäisiä rahareikiä ja menoeriä. Muuttoauton, pakkauslaatikoiden ja suojamateriaalien hankkiminen ei ole ilmaista. Usein uuteen kotiin tulee hankittua myös uusi huonekalu poikineen. Siksi onkin mahtava uutinen, että Kotimaan Energialla muuttajat saavat sähkösopimuksiinsa huomattavaa säästöä saa heti sopimuskauden alkuun. Tämä koskee niin uusia sähkösopimuksen tilaajia kuin vanhan sähkösopimuksen mukaanottajia. Kotimaan Energian Muuttoetu tarkoittaa käytännössä 120 tuntia eli viittä kokonaista vuorokautta ilmaista sähköä! Tutustutaan seuraavaksi tarkemmin rahanarvoiseen Muuttoetuun.  

muuttokoira

ARTIKKELI

1.3.2022

Muuttoilmoitus, sähkön kilpailutus ja muut muutossa muistettavat asiat - nappaa vinkit talteen muuttajan muistilistasta

Elokuvissa muutto sujuu näin: joukko keskenään naureskelevia vetreitä ihmisiä kantaa valmiiksi pakatut ja huolellisesti nimikoidut muuttolaatikot pakettiautoon. Auto ajaa suorinta tietä uuteen kotiin ja taustalla soi pehmeä rock. Muuttolaatikot ilmaantuvat kuin taikaiskusta uuteen kotiin ja purkavat itse itsensä. Pian jo syödään yhdessä pitsaa, juodaan virvoitusjuomia ja ihastellaan näkymää uuden kodin ikkunasta. Todellisuudessa muutto on hieman työläämpi ja stressaavampi operaatio. Muuttolaatikoita on liian vähän, muuttoavuksi paikalle lupautuneet kaverit sairastuvat yllättäen ja uuden asunnon avaimet ovat kateissa. Kun uuteen kotiin vihdoin päästään, siellä ei ole sähköjä. Vielä kuukausi muuton jälkeen posti ei löydä perille… Onko tämä muuttoskenaario vältettävissä? Kyllä - olemme koonneet muuton helpottamiseksi muuttajan muistilistan, jossa on vinkkejä muuttoilmoituksen tekemisestä aina sähkön kilpailuttamiseen. Nappaa vinkit talteen ja tee muutostasi mahdollisimman kivuton kokemus! 

hero web family

ARTIKKELI

11.3.2022

Oletko muuttamassa? Tee muuttoilmoitus ja hoida sähköasiat kuntoon hyvissä ajoin

Yksi harvoista muuttamiseen liittyvistä helpoista asioista on muuttoilmoituksen tekeminen. Vaikka vaiva on pieni, merkitys on suuri. Et varmaan halua, että postisi menee edelleen vanhaan osoitteeseesi? Vaikka uusi asukas lähettäisikin ne sinulle eteenpäin, viive saattaa olla suuri. Esimerkiksi laskujen kohdalla tämä voi aiheuttaa huomattavia lisäkustannuksia. Muuttoilmoituksen tekemisen kautta Postin lisäksi myös muut tärkeät tahot kuten asuinkuntasi, Kela, Verohallinto, pankki ja vakuutusyhtiö saavat päivitetyt osoitetietosi. Ne osaavat yhdistää sinut oikeaan asuinkuntaan ja voivat olla sinuun tarvittaessa yhteydessä. Muistathan, että tieto muutosta ei kuitenkaan välity automaattisesti  sähköyhtiöllesi - se on tehtävä erikseen. Muuttoilmoitus sähköyhtiölle kannattaakin tehdä hyvissä ajoin, mielellään kaksi viikkoa ennen muuttopäivää. Näin varmistat sen, ettet joudu muuttamaan kynttilänvalossa tai taskulampun hehkussa.