couple moving
couple moving

UUSI SÄHKÖSOPIMUS MUUTTAJALLE

Sähkösopimus muutossa on yksi muuttajan muistilistan tärkeimmistä kohdista. Etsitkö sinä uutta sähkösopimusta uuteen kotiisi? Olipa uusi kotisi millainen vain ja missä päin Suomea tahansa, löydät meiltä juuri sinulle sopivan huippupalkitsevan sähkösopimuksen! Tee sähkösopimus muuttajalle saman tien - saat nyt kaupan päälle muuttoetuna 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa! 

Perusmaksu 6kk
Muuttoetu

VUODEN PERUSMAKSUT 0 €

Lukitse sähkön hinta kiinteähintaisella Hyvä Diilillä!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

Perusmaksu 12 kk ilmaiseksi!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

Perusmaksu0 € / 12 kk - säästä 46,80 €

Jatko3.90 € / kk

Sopimuskausi24 kk

Hyvä Diili 24 kk sähkösopimus on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Sopimus voidaan tehdä kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh.

Perusmaksu 12kk

Perusmaksu 0 € 12 kk

Sahkoetu Joko Paiva

Aktivoi Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Moving

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Electricity Euro

Kiinteähintainen sähkösopimus koko sopimuskauden

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop

SÄHKÖT HETI PÄÄLLE?

Sopimuksesi alkaa aikaisintaan 6 arkipäivän päästä. Tarvitsetko sähköt päälle nopeammin? Soita meille ja saat sähköt päälle jopa samana arkipäivänä. Puh: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm).

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk

Sähkösopimus muuttajalle - löydä juuri sinulle paras sähkösopimus 

Sähkösopimus kannattaa kilpailuttaa säännöllisesti, jotta varmistat, että maksat sähköstäsi aina parasta mahdollista hintaa. Muuttaessa kilpailutus kuuluu yleensä asiaan - ja syystä: erilaiset sähkösopimukset sopivat erilaisiin asuntoihin. Onko sinulle ajankohtaista tehdä uusi sähkösopimus muuton yhteydessä? Testaa, mikä on sinulle kaikista paras sähkösopimus! VALITSE ITSELLESI PARAS SÄHKÖSOPIMUS

MUUTTAJAN SÄHKÖSOPIMUS RAHANARVOISILLA EDUILLA

Sähkösopimus ennen muuttoa on fiksua hoitaa pois tehtävälistalta hyvissä ajoin. Kun ostat muuttajan sähkösopimuksen meiltä, se sisältää aina rahanarvoisia etuja. Saat muuttajana meiltä sähkösopimukseesi kaupan päälle 120 tuntia sähköä ilmaiseksi. Mikä loistava aloitus uuteen kotiin! Meillä palkitaan myös uskollisuudesta: kaikki asiakkaamme voivat hyötyä Bonustunnista, jolla tienaa tunnin ilmaista sähköä joka ikinen päivä.

MUUTTOON SÄHKÖT - MITÄ MUUTA MUUTTAJAN TULEE MUISTAA?

Jos unohdat muuttoon sähköt, muuttopäivä sujuu huomattavasti hankalammin kuin sähköjen kanssa. Huolehdi siis kuntoon sähkösopimus ennen muuttoa. Varmista, että tilaat juuri sinulle sopivan sähkösopimuksen. Mitä muuta muuttajan tulee muistaa? Muuttoilmoitus etukäteen on syytä ruksia pois tehtävälistalta, mielellään vähintään viikko ennen muuttoa. Tee muuttoilmoitus netissä Digi- ja väestövirastolle sekä muille tahoille. Kun muuttoilmoituksen tekeminen on hoidettu, varmista vielä, että sinulla on tarpeeksi apua muuttoa ja siivousta varten. Onnea uuteen kotiin!
Löydä uuteen kotiin juuri oikeanlaista energiaa: SÄHKÖSOPIMUKSEN VALITSIN.

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

asiakassuhdeikoni
ASIAKASSUHDE

Vaalimme suhdetta asiakkaisiimme. Lupaamme pitää sinustakin hyvää huolta.

Ikonit, Sähköä ilmassa
EDULLINEN

Tarjoamme rahanarvoisia etuja ja kilpailukykyisiä diilejä. Tienaa jopa 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa.

asiakassuhdeikoni
PALKITSEVA

Palkitsemme kumppanuudesta mm. helppoudella, ilmaisilla sähkötunneilla ja iloisella palvelulla.

Usein kysyttyä muutosta

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin muutosta. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.