Girl looking at her phone

TEE KOTIMAAN ENERGIAN MUUTTOILMOITUS JA NAUTI MUUTTOEDUISTA

Muuttoilmoitus ja osoitteenmuutos sähköyhtiölle on helppo ruksia pois muuttajan tehtävälistalta. Voit ottaa nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksen näppärästi mukaan uuteen kotiisi missä päin Suomea tahansa tekemällä muuttoilmoituksen. Ja mikä parasta - pääset nauttimaan huippuhyvistä muuttoeduistamme!

Muuttoetu
Moving
1

Näin muutat nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksen uuteen osoitteeseen

Voit ottaa nykyisen Kotimaan Energian sähkösopimuksen helposti mukaan uuteen osoitteeseen. Täytä muuttoilmoituslomake alla olevasta linkistä! Saat meiltä heti muuton jälkeen tuparilahjaksi 120 tuntia ilmaista sähköä. Saat muuttoedun automaattisena hyvityksenä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. Asiakkaanamme voit lisäksi tienata Bonustunnilla tunnin ilmaista sähköä joka päivä!

2

Sähkösopimus siirretty - me hoidamme loput

Kun olet tehnyt sähkön muuttoilmoituksen ja osoitteenmuutoksen, voit ottaa rennosti. Me lähetämme sinulle sähköpostivahvistuksen, ja palkitseva kumppanuutemme jatkuu. Muuttoilmoituksen jälkeen me hoidamme loput sähkösopimuksen muuttoon liittyvät asiat. Ilmoitamme uuden osoitteesi sähkönsiirtoyhtiöllesi, jonka jälkeen saat heiltä pian vahvistuksen päivitetyistä osoitetiedoista sähköpostiisi. Kas näin - sähkönsiirron muutto on hoidettu. 

3

Nauti Kotimaan Energian tarjoamista rahanarvoisista eduista!

Kaikki valmista, me kiitämme kumppanuudesta! Sähkösopimuksesi jatkuu sovittuna aikana uudessa osoitteessasi. Muuttajana saat 120 tuntia ilmaista sähköä - mikä mahtava aloitus uuteen kotiin! Muuton jälkeen pääset edelleen nauttimaan muista rahanarvoisista eduistamme, kuten ainutlaatuisesta huippupalkitsevasta Bonustunnista. Voit tienata Bonustunnilla tunnin ilmaista sähköä vuoden jokaisena päivänä! 

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk

Usein kysyttyä muutosta

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin muutosta. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Muuttoilmoitus sähköyhtiölle tehty - minne muualle siitä tulisi ilmoittaa? 

Muuttopäivälle ei kannata jättää mitään ylimääräistä tekemistä. Siksi muuttoilmoitus ja osoitteenmuutos kannattaa hoitaa hyvissä ajoin pois alta. Näin varmistat myös sen, että sähköt toimivat heti muuttopäivänä ja postisi löytää saman tien uuteen osoitteeseesi. Ei kuitenkaan riitä, että teet muuttoilmoituksen sähköyhtiöllesi - tätä kautta siirtyvät vain sähkösi. Lakisääteinen muuttoilmoitus ja osoitteenmuutos tehdään samassa yhteydessä Postille ja Digi- ja väestövirastolle. Se tulee tehdä mielellään viikkoa ennen varsinaista muuttopäivää, ja se hoituu helpoiten sähköisesti. Toisin kuin Digi- ja väestöviraston muuttoilmoitus, muuttoilmoitus Postille on vapaaehtoinen. Sen tekeminen on kuitenkin kätevin tapa varmistaa, että postisi löytää oikeaan osoitteeseen. Lue tarkemmin eri muuttoilmoituksista täältä.  

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.