muuttokuva

KOTIMAAN ENERGIAN MUUTTOETU

Hanki uusi sähkösopimus muuttaessasi tai tee Kotimaan Energian muuttoilmoitus ja hyödyt mahtavasta MUUTTOEDUSTA! Muuttajana saat sähkösopimukseesi rahanarvoisen edun: 120 tuntia ilmaista sähköä hyvityksenä sähkölaskullasi. Muuttoedulla lunastat siis itsellesi viiden vuorokauden sähköt ilmaiseksi uuteen kotiisi ja kerrytät huomattavaa säästöä sähkösopimuksesi aloitukseen.

Muuttoetu
Moving

MUUTTOETU: 120 H ILMAISTA SÄHKÖÄ!

ONNEA UUTEEN KOTIIN: Muuttaessasi saat Kotimaan Energialta tupariahjaksi 120h ilmaista sähköä! Edun saat sekä nykyisenä Kotimaan Energian asiakkaana sekä uutena asiakkaana, kun valitset Kotimaan Energian uudeksi sähköyhtiöksesi muuton yhteydessä.

OLEN JO ASIAKAS: Tee Kotimaan Energia muuttoilmoitus, ja siirrämme nykyisen sopimuksesi uuteen osoiteeseeen. Saat muuttoedun automaattisena hyvityksenä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla.

UUDET ASIAKKAAT: Kun tulet muuton yhteydessä Kotimaan Energian asiakkaaksi (täppää "Olen muuttamassa" tehdessäsi sähkösopimusta), saat muuttoedun automaattisena hyvityksenä uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. Tutustu muuttajan sähkösopimukseen.

Girl looking at her phone
Muuttoetu
Moving

VUODEN PERUSMAKSUT 0 €

Lukitse sähkön hinta kiinteähintaisella Hyvä Diilillä!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

Perusmaksu 12 kk ilmaiseksi!

Hyvä Diili 24kk

Kiinteä hinta

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

PERUSMAKSU 12 KK ILMAISEKSI!

Perusmaksu0 € / 12 kk - säästä 46,80 €

Jatko3.90 € / kk

Sopimuskausi24 kk

Hyvä Diili 24 kk sähkösopimus on loistava valinta silloin, kun haluat, että sähkönhintasi pysyy muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Sopimus voidaan tehdä kuluttaja-asiakkaalle, jonka sähkön vuosikulutus sähkönkäyttöpaikassa on enintään 50 000 kWh.

Perusmaksu 12kk

Perusmaksu 0 € 12 kk

Sahkoetu Joko Paiva

Aktivoi Bonustunti-etu: tienaa 1 h ilmaista sähköä joka päivä

Moving

Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä

Electricity Euro

Kiinteähintainen sähkösopimus koko sopimuskauden

Kotimaan Energia 07
Tienaa jopa 365
Muuttoetu

LIITY TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN JOUKKOON!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Siksi haluamme palkita pitkäaikaiset asiakkaamme rahanarvoisilla eduilla.

Aktivoi Bonustunti-etu ja tienaa tunti ilmaista sähköenergiaa - joka päivä.

Muuttoetuna lisäksi 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa uuteen osoitteeseen. Muuttoetu kuuluu sekä nykyisille Kotimaan Energian asiakkille sekä muuttajille jotka valitsevat Kotimaan Energian uudeksi sähköyhtiökseen.

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk
Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.