Kotimaan Energia 09

KOTIMAAN ENERGIAN OMA DIILI

Kirjaudu Kotimaan Energian Oma Diili -nettipalveluun niin näet helposti, mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

LÄHEISEMPI ASIAKASSUHDE

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • SEURAA SÄHKÖNKÄYTTÖÄSI

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

asiakassuhdeikonivalk

Usein kysytyt kysymykset Oma Diili -nettipalvelusta

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

Tutustu Bonustunnin ehtoihin >>

Kotimaan Energia 07
Tienaa jopa 365
Muuttoetu

LIITY TYYTYVÄISTEN ASIAKKAIDEN JOUKKOON!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Siksi haluamme palkita pitkäaikaiset asiakkaamme rahanarvoisilla eduilla.

Aktivoi Bonustunti-etu ja tienaa tunti ilmaista sähköenergiaa - joka päivä.

Muuttoetuna lisäksi 120 tuntia ilmaista sähköenergiaa uuteen osoitteeseen. Muuttoetu kuuluu sekä nykyisille Kotimaan Energian asiakkille sekä muuttajille jotka valitsevat Kotimaan Energian uudeksi sähköyhtiökseen.

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
ASIAKASKOKEMUKSIA

Me kuuntelemme sinua

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

kaverit

ARTIKKELI

3.2.2022

Suomen sähköyhtiöt ottavat käyttöön Datahubin – katkoja palve­luis­samme 10.2. ja 15.2.

Kaikki Suomen sähkön­myyjät ja sähkön­siir­to­yhtiöt ottavat käyttöönsä yhteisen tiedon­vaih­to­jär­jes­telmän Datahubin helmikuun aikana. Järjes­telmän käyttöönotto ei edellytä toimen­pi­teitä asiak­kail­tamme, mutta osassa palve­lui­tamme on väliai­kaisia muutoksia helmi­kuussa.

asunto

ARTIKKELI

16.11.2021

Kotimaan Energian sähkön säästövinkit

Energiankäyttöä mitataan Suomessa fiksusti etäluettavilla mittareilla. Tämän ansiosta kuluttaja voi myös ostaa edullista tuntihintaan perustuvaa pörssisähköä.

FamilyHavingBreakfast

ARTIKKELI

26.11.2021

Miten valitset oikean sähkösopimuksen?

Täydellisen matchin voi löytää netistä tai siihen voi törmätä kauppakeskuksen käytävällä. Joku voi vastata tuntemattomaan numeroon ja loppu on historiaa. Mutta mistä tietää, että on löytänyt sen oikean? Mistä tietää, että voi vihdoin lopettaa etsimisen…siis sähkösopimuksen etsimisen! Luuletko, että olet jo löytänyt sinulle oikean sähkösopimuksen? Muistathan, että paras sähkösopimus kolme vuotta sitten ei välttämättä ole paras sähkösopimus enää tänä päivänä. Onko asuinmuotosi tai elämäntapasi muuttunut? Tai onko sijaintisi riski-tuotto -koordinaatistolla vaihtunut? Eli siis: olisiko nyt aika kilpailuttaa uusi sähkösopimus? Ja mitä tulee ottaa huomioon sähkösopimusta valitessa? Jatka lukemista, niin tiedät! 

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.