migraatio2

Kotimaan Energia ja Fortum yhdistyivät.

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään. Nyt saat käyttöösi Fortumin palkitsevat asiakasedut ja fiksut digipalvelut.

Sähkön vähittäiskauppa saa uutta virtaa, kun kaksi vahvaa toimijaa yhdistivät osaamisensa yhteisen Fortum-brändin alle. Tarjoamme nyt entistäkin parempia palveluita ja ennen kaikkea kaksin verroin kokemusta ja asiantuntemusta asiakkaillemme.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!

omadiiliSection

ASIAKKAIDEN OMA DIILI - NETTIPALVELU

Ota käyttöön maksuton Oma Diili -palvelu ja näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu.

  • TUTUSTU DIILIISI

  • KATSO LASKUJASI SEKÄ ETUJASI

  • SEURAA SÄHKÖNKULUTUSTASI OMA DIILISSÄ 30.9. ASTI

  • OMA DIILI ON AVOINNA 31.12.2022 ASTI

  • VOIT NYT KIRJAUTUA OMA FORTUM -SOVELLUKSEEN TAI -VERKKOPALVELUUN

asiakassuhdeikonivalk
migraatio2-square
QuestionsRose Red

LÖYDÄ VASTAUKSET KYSYMYKSIISI

Täältä löydät vastaukset Kotimaan Energian ja Fortumin yhdistymiseen liittyvissä kysymyksissä.

Kotimaan Energia kolmio 03 vaaka 1500px (1)
Kotimaan Energia kolmio 03 vaaka 1500px (1)

OLETKO MUUTTAMASSA?

Infoa Kotimaan Energian asiakkaille jotka ovat muuttamassa

Kotimaan Energia ja Fortum yhdistyivät 1.10.2022. Jos olet muuttamassa uuteen osoitteeseen, voit helposti siirtää nykyisen sopimuksesi ja hintasi uuteen osoitteeseen tekemällä muuttoilmoituksen Fortumin verkkosivuilla.

Yhteystiedot

Suosittelemme sinua tutustumaan usein kysyttyihin kysymyksiin ennen kuin olet yhteydessä asiakaspalveluumme. Asiakaspalvelumme palvelee tällä hetkellä poikkeuksellisen suurta asiakasmäärää.

tel. 09 315 816 32

Palvelemme arkisin klo 09-17.

info@kotimaanenergia.fi

Maksumuistutukset & perintä

Luotettava kumppanimme Lowell hoitaa toimeksiannostamme asiakaskyselyt laskujen maksumuistutuksiin ja perintään liittyen.

Ota yhteys Lowelliin (ark. klo 8-20 ja la 9-15)
Puh: 02 2700 365lasku@lowell.com

Tel: 02 2700 365

Contact * Lowell (weekdays 8-20 and Sat 9-15)

Vakuutuksenantaja

Vakuutuksenantaja on AmTrust International Underwriters DAC 40 Westland Row, Dublin 2, Irlanti, jota valvoo Irlannin keskuspankki (Central Bank of Ireland).

Vakuutuksenantajaa edustaa sen pääedustaja, AmTrust Nordic AB, Hamngatan 11, 111 47 Tukholma, Ruotsi, puhelin +46 8 440 38

AmTrustin tietosuojakäytäntö

Vakuutuksenedustaja

Kotimaan Energia Oy,
Y-tunnus 1951171-6, Keilalahdentie 2-4, 02150 Espoo.

Puhelujen hinnat

*Soittaminen maksaa soittajan oman operaattorin veloittaman normaalin paikallisverkko- tai matkapuhelun hinnan.

Henkilötietojen käsittelypyynnöt

Kotimaan Energialla suhtaudumme henkilötiedon käsittelyyn liittyvään tietoturvaan erittäin vakavasti ja teemme kaikkemme, jotta henkilötietosi olisi turvassa. Sinulla on oikeus pyytää henkilötietoihisi liittyviä toimenpiteitä, kuten tietojen muutosta, siirtoa tai poistoa.

Ohjeet pyynnön lähettämiseen

Palveluhinnasto

Kotimaan Energian palveluhinnasto sisältää lisäpalveluiden hinnat, kuten esimerkiksi veloitukset eräpäivän siirrolle ja maksusuunnitelman tekoon. Lisäpalvelut eivät sisälly sähkösopimukseen ja sopimusehtoihin.

Tutustu palveluhinnastoomme tästä

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.