identiteettiturva
identiteettiturva

TURVAA IDENTITEETTISI DIGIMAAILMASSA

6,90

€ / KK

6,90

€ / KK

Tiedätkö miten sinun henkilötietojasi käytetään verkossa? Tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset sekä apua ja ohjeita jos joudut identiteettivarkauden kohteeksi. Kattava vakuutusturva taloudellisten menetysten varalle. Identiteettiturva-palvelun voit tilata myös ilman Kotimaan Energian sähkösopimusasiakkuutta.

identiteettiturvavalkbadge

Turvaa henkilötietosi

Turvaa henkilötietosi netissä

Identiteettivarkaudessa joku käyttää luvatta esimerkiksi sekä henkilö- että luottokorttitietojasi. Hän voi ottaa pikavipin nimiisi tai ostaa tavaraa verkosta. Sinä huomaat tilanteen ehkä vasta, kun saat laskun, joka ei sinulle kuulu.

Tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset

Identiteettiturva skannaa sekä julkista että pimeää verkkoa vuorokauden ympäri. Se ilmoittaa sinulle, jos tietojasi on vuotanut tai niiden käytössä ilmenee jotain poikkeavaa.

Tuki identiteettivarkauden sattuessa

Saat ohjeet miten toimia, jos tietojasi on vuotanut. Saat myös neuvoja, kuinka ennaltaehkäiset tietoturvaloukkauksia ja käytät mm. sosiaalista mediaa turvallisesti.

Vakuutusturva identiteettivarkauden sattuessa

Identiteettiturva sisältää kattavan vakuutuksen, joka korvaa identiteettivarkauden sattuessa taloudellisia menetyksiä jopa 10 000 euroon ja oikeudenkäyntiavustajan kustannuksia jopa 25 000 euroon asti. Molemmat ilman omavastuuta.

Identitaturva purple
IDENTITEETTITURVA
6,90 € / KK

Identiteettiturvalla tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset.

Tuki identiteettivarkauden sattuessa.

Vakuutusturva identiteettivarkauden sattuessa.

Identiteettiturvalla tietovuotojen seuranta 24/7 ja hälytykset.

Tuki identiteettivarkauden sattuessa.

Vakuutusturva identiteettivarkauden sattuessa.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!

Usein kysyttyä Identiteettiturvasta