joustovara
joustovara

JOUSTOVARA

4,90

€ / KK

4,90

€ / KK

Joustoa sähkölaskujen maksamiseen – maksa oman elämäntilanteesi mukaan!

Joustovaraa white

JOUSTOVARA-PALVELU JATKUU FORTUMILLA MAKSUJOUSTONA

Info Kotimaan Energian Joustovara-asiakkaille! Kotimaan Energia ja Fortum yhdistyivät 1.10.2022. Joustovara-palvelusi jatkuu 1.10.2022 alkaen Fortumilla täysin samoin hinnoin ja ehdoin. Palvelusi nimi Fortumilla on Maksujousto. Saat kuukausittain Fortumilta Maksujouston tiliotteen, josta näet sähkön käytöstäsi kertyneet kustannukset ja myös todelliseen kulutukseen perustuvan laskun. Maksujousto on lisäpalvelu, jonka hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan.

Kokosimme alle usein kysytyt kysymykset Kotimaan Energian Joustovara-palveluun liittyen.

Lue lisää Fortumin Maksujoustosta täällä.

Joustovaraa purple
JOUSTOVARA
4,90 € / KK

Joustovaraa sähkölaskun maksamiseen.

Päätä itse, kuinka paljon maksat.

Jos haluat tasaisemmat sähkölaskut ympäri vuoden, sekin on Joustoturvalla mahdollista.

Joustovaraa sähkölaskun maksamiseen.

Päätä itse, kuinka paljon maksat.

Jos haluat tasaisemmat sähkölaskut ympäri vuoden, sekin on Joustoturvalla mahdollista.

Usein kysyttyä Joustovarasta.

Tästä löydät useimmiten kysytyt kysymykset ja vastaukset liittyen Joustovaraan.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!