kokemuksia
kokemuksia

VAIHTOTURVA

4,90

€ / KK

4,90

€ / KK

Vaihtoturvalla paras diili.

VAIHTO­TURVA white

PARAS HINTA VAIHTOTURVALLA

Paras hinta vaihtoturvalla

Sähkön hintaa ei voi ennustaa kovin pitkälle. Vaihtoturvan avulla pidät määräaikaisen sähkösopimuksesi kilpauilukykyisenä koko sopimuskauden ajan. Vaihtoturva antaa sinulle mahdollisuuden vaihtaa edullisempaan sopimushintan ja -tyypin jos sähkön hinta laskee. Vaihdon voit tehdä koska vaan ensimmäisen vuoden jälkeen. Määräaikainen Vaihtoturva-palvelu käynnistyy heti sähkönmyyntisopimuksesi alkaessa.

Oikeus parempaan hintaan kesken sopimuskauden

Määräaikaisessa sopimuksessa hinta pysyy tavallisesti muuttumattomana koko sopimuskauden ajan. Vaihtoturva-asiakkaana voit vaihtaa edullisempaan sähkösopimukseen ennen määräajan päättymistä.

Voit vaihtaa vähintään samankestoiseen sopimukseen

Voit vaihtaa sopimusta vähintään samanpituiseen Kotimaan Energian määräaikaiseen tuotteeseen.

Vuodet kuluttua valitset vapaasti

Sinulla on vaihto-oikeus koska tahansa ensimmäisen vuoden jälkeen. Vaihtoturva päättyy samalla kun vanha määräaikainen sopimuskin päättyy. Jos haluat Vaihtoturvan myös uudelle määräaikaiselle sopimukselle, voit tilata sen vaihdon yhteydessä.

Jos et hyödynnä vaihto-oikeutta, niin Vaihtoturva päättyy määräaikaisen sopimuskautesi lopussa.

Vaihtoturva alk. 4,90 €/kk (sis. Alv 24 %). Saat ensimmäisen sopimuskuukauden veloituksetta.

VAIHTO­TURVA red
VAIHTOTURVA
4,90 € / KK

Vaihtoturvalla pidät määräaikaisen sähkösopimuksen kilpailukykyisenä koko sopimuskauden ajan.

Voit vaihtaa edullisempaan sähkösopimukseen, jos sellainen tulee vastaan.

Ensimmäinen sopimuskuukausi Vaihtoturvaa veloituksetta.

Vaihtoturvalla pidät määräaikaisen sähkösopimuksen kilpailukykyisenä koko sopimuskauden ajan.

Voit vaihtaa edullisempaan sähkösopimukseen, jos sellainen tulee vastaan.

Ensimmäinen sopimuskuukausi Vaihtoturvaa veloituksetta.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!