Vihrea valinta hero
Vihrea valinta hero

VIHREÄ VALINTA

4,90

€ / KK

4,90

€ / KK

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

VIHREÄ VALINTA white

Suosituin palvelumme

Uusiutuvalla energialla puhtaampi Itämeri

Vihreä valinta on täynnä hyvää energiaa. Tällä lisäpalvelulla voit helposti tehdä jokaisesta Kotimaan Energian sähkösopimuksesta vihreän. Vihreä valinta takaa, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua. Hyödynnämme vain uusiutuvia energianlähteitä ja Vihreä valinta onkin yhdistelmä vesivoimaa, tuulivoimaa ja aurinkovoimaa. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Vihreä valinta -lisäpalvelulla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden täysin veloituksetta.

Vihreällä valinnalla voit myös osallistua puhtaan Itämeren puolesta tehtävään työhön. Kotimaan Energia tukee vuotuisasti jokaisesta tehdystä sopimuksesta 5 eurolla John Nurmisen Säätiötä, jonka Itämeri -hankkeiden tavoitteena on Itämeren tilan kohentaminen. Jo nyt hankkeet ovat tuottaneet tulosta, mutta edelleen työtä riittää. Joten tee viisas ja vihreä valinta ja olet mukana auttamassa.

Vihreä valinta color
VIHREÄ VALINTA
4,90 € / KK

Vihreä valinta on yhdistelmä uusiutuvaa energiaa: vesisähköä, tuulisähköä ja aurinkosähköä

Uusiutuvien energialähteiden Vihreä valinta sisältää 5 €:n vuosittaisen tukemme John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille

Ensimmäinen sopimuskuukausi vihreää sähköä veloituksetta. Ei sitovaa määräaikaa.

Vihreä valinta on yhdistelmä uusiutuvaa energiaa: vesisähköä, tuulisähköä ja aurinkosähköä

Uusiutuvien energialähteiden Vihreä valinta sisältää 5 €:n vuosittaisen tukemme John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille

Ensimmäinen sopimuskuukausi vihreää sähköä veloituksetta. Ei sitovaa määräaikaa.

OLEN NYKYINEN ASIAKAS

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Tervetuloa uuteen kotiin Fortumille 1.10.2022 alkaen! Muutos ei vaadi sinulta toimenpiteitä. Sähkösopimuksesi nykyiset ehdot ja hinnat säilyvät aivan entisellään.

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKUUS 30.9. ASTI

Näet nykyisen sopimuksesi hinnat, laskutushistorian ja voimassaoloajan Oma Diili -nettipalvelustamme. Oma Diilissä voit yhä seurata Kotimaan Energian asiakkuuttasi. Palvelussa näet 30.9. asti olevat kulutustietosi. Oma Diili on avoinna 31.12.2022 asti.

FORTUMIN ASIAKKUUS 1.10. ALKAEN

Lokakuussa voit kirjautua Oma Fortum -sovellukseen tai -verkkopalveluun, jossa voit seurata Fortumin asiakkuuttasi. Fortumin palvelussa näet kulutuksesi 1.10. alkaen.

Kotimaan Energialta tutut tuotteet, hinnat ja ehdot siirtyvät sellaisenaan Fortumille.

ASIAKKUUS FORTUMILLA

KOTIMAAN ENERGIA JA FORTUM YHDISTYIVÄT

Kotimaan Energialle ei voi enää solmia uusia sähkösopimuksia.  Jos et ole Kotimaan Energian asiakas ja etsit uutta sähkösopimusta, valitse itsellesi sopiva sähkösopimus helposti Fortumilta!

FORTUMIN FIKSUJA ETUJA JA PALVELUITA

Fortumin asiakkaana saat käyttöösi fiksuja digipalveluita, kuten Oma Fortum -sovelluksen sähkön kulutuksen seurantaan ja sähkön säästämiseen.

Fortumin kuluttaja-asiakkaina saat aina CO2-vapaata sähköä. Saat ilmaiseksi käyttöösi monia uusia lisäetuja, kuten kätevän Oma Fortum -sovelluksen, josta voit seurata omaa sähkönkulutustasi ja sähkön hintoja. Voit myös liittyä Fortumin Pikku juttu -etuohjelmaan ja saada konkreettisia vinkkejä, joilla omasta arjesta voi tehdä kestävämpää. Kotimaan Energialta Fortumille muuttavat asiakkaat saavat kaikki Fortumin edut käyttöönsä 1.10. alkaen!

itämeri
icon itameri 2022
Vihreä valinta color

KOTIMAAN ENERGIA TEKEE YHTEISTYÖTÄ JOHN NURMISEN SÄÄTIÖN KANSSA ITÄMEREN PARHAAKSI.

Kotimaan Energia tukee John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeita ennätyssuurella summalla Vihreä valinta -asiakkaidensa ansiosta.

Valitsemalla Kotimaan Energian sähködiilin Vihreä valinta -palvelun, saat sähkösopimukseesi 100 % uusiutuvaa vesi*-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Palvelun hintaan sisältyy myös Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille. Viime vuonna Kotimaan Energian tuki Säätiölle oli yli 400 000 euroa. Kyseisellä summalla John Nurmisen säätiö jatkaa Itämeren rehevöitymisongelman ratkaisemista useissa eri hankkeissa.

*) Lue lisää Vihreä valinta -palvelun vesivoimasta

Usein kysyttyä vihreästä valinnasta

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin vihreästä valinnasta. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.