Vihrea valinta hero
Vihrea valinta hero

VIHREÄ VALINTA

4,90

€ / KK

4,90

€ / KK

Vihreä valinta. Vihreää sähköä.

VIHREÄ VALINTA white
Lisaetu 1kk = 0

Suosituin palvelumme

Uusiutuvalla energialla puhtaampi Itämeri

Vihreä valinta on täynnä hyvää energiaa. Tällä lisäpalvelulla voit helposti tehdä jokaisesta Kotimaan Energian sähkösopimuksesta vihreän. Vihreä valinta takaa, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua. Hyödynnämme vain uusiutuvia energianlähteitä ja Vihreä valinta onkin yhdistelmä vesivoimaa, tuulivoimaa ja aurinkovoimaa. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Vihreä valinta -lisäpalvelulla ei ole sitovaa määräaikaa. Saat ensimmäisen sopimuskuukauden täysin veloituksetta.

Vihreällä valinnalla voit myös osallistua puhtaan Itämeren puolesta tehtävään työhön. Kotimaan Energia tukee vuotuisasti jokaisesta tehdystä sopimuksesta 5 eurolla John Nurmisen Säätiötä, jonka Itämeri -hankkeiden tavoitteena on Itämeren tilan kohentaminen. Jo nyt hankkeet ovat tuottaneet tulosta, mutta edelleen työtä riittää. Joten tee viisas ja vihreä valinta ja olet mukana auttamassa.

Vihreä valinta color
VIHREÄ VALINTA
4,90 € / KK

Vihreä valinta on yhdistelmä uusiutuvaa energiaa: vesisähköä, tuulisähköä ja aurinkosähköä

Uusiutuvien energialähteiden Vihreä valinta sisältää 5 €:n vuosittaisen tukemme John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille

Ensimmäinen sopimuskuukausi vihreää sähköä veloituksetta. Ei sitovaa määräaikaa.

Vihreä valinta on yhdistelmä uusiutuvaa energiaa: vesisähköä, tuulisähköä ja aurinkosähköä

Uusiutuvien energialähteiden Vihreä valinta sisältää 5 €:n vuosittaisen tukemme John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille

Ensimmäinen sopimuskuukausi vihreää sähköä veloituksetta. Ei sitovaa määräaikaa.

OLEN UUSI ASIAKAS

Tee palkitseva sähködiili verkossa nyt ja valitse haluamasi lisäpalvelu – Palkitsemme kumppanuudesta mm. helppoudella, ilmaisilla sähkötunneilla ja iloisella palvelulla. Tilaa helposti ja säästä!

OLEN NYKYASIAKAS

Täydennä sopimustasi lisäpalvelulla! Tiesithän, että voit ottaa käyttöön myös maksuttoman Oma Diili -palvelun. Oma Diili -palvelusta näet mitä sähkösuhteellesi kuuluu. Seuraa sähkönkäyttöäsi, tutustu diiliisi, katso laskujasi sekä etujasi.

itämeri
icon itameri 2022
Vihreä valinta color

KOTIMAAN ENERGIA TEKEE YHTEISTYÖTÄ JOHN NURMISEN SÄÄTIÖN KANSSA ITÄMEREN PARHAAKSI.

Kotimaan Energia tukee John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeita ennätyssuurella summalla Vihreä valinta -asiakkaidensa ansiosta.

Valitsemalla Kotimaan Energian sähködiilin Vihreä valinta -palvelun, saat sähkösopimukseesi 100 % uusiutuvaa vesi*-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Palvelun hintaan sisältyy myös Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeille. Viime vuonna Kotimaan Energian tuki Säätiölle oli yli 400 000 euroa. Kyseisellä summalla John Nurmisen säätiö jatkaa Itämeren rehevöitymisongelman ratkaisemista useissa eri hankkeissa.

*) Lue lisää Vihreä valinta -palvelun vesivoimasta

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
Asiakkaiden kokemuksia palvelusta

ME KUUNTELEMME SINUA

Koska ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaat tekevät samalla ekoteon.

Teija

Osaava asiakaspalvelu, kilpailukykyiset hinnat ja vihreää energiaa!

Titta

Hyvät edut ja erinomainen palvelu.

Pirjo

Tuki Itämeri-hankkeelle.

Irma

Asiakaspalvelu joustavaa ja mikä parasta on Energiaturva!!!

Tiina

Hyvin on toiminut palvelusuhde.

Pirjo

itameri

OSALLISTU ITÄMERI­ARVONTAAMME-voit voittaa merellisiä palkintoja!

Itämeri on suomalaisille rakas kumppani, jonka kanssa voi kokea ikimuistoisia hetkiä. Retki rantakallioilla, viilentävä pulahdus mereen, kaunis auringonlasku meren äärellä. Mikä voisi olla sen palkitsevampaa?

Kerro sinun unelmatreffeistäsi Itämeren kanssa, voit voittaa Itämeri-aiheisia palkintoja!

29.7.2022 arvomme Meren lumo / Havets Land -kirjan, joka on kuvateos Turunmaan ainutlaatuisesta maisemasta tuhansine saarineen ja ilmeikkäine kulttuuriympäristöineen (arvo 39,90 €).

Arvonnan säännöt

Yhteystiedot

Meihin on helppo olla yhteydessä, jos jokin asia mietityttää tai kaipaat asiakaspalvelua.

tel. 09 315 816 32

Palvelemme arkisin klo 09-17.

info@kotimaanenergia.fi

Usein kysyttyä vihreästä valinnasta

Täältä löydät vastauksia meiltä usein kysyttyihin kysymyksiin vihreästä valinnasta. Jos et löydä vastausta mieltäsi askarruttavaan asiaan, ota meihin yhteyttä yhteydenottolomakkeella tai soittamalla asiakaspalveluumme.

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.