Kotimaan Energia 03

SÄHKÖÄ ILMASSA

Oikean kumppanin rinnalla on helppoa nauttia elämästä. Osallistu Sähköä ilmassa -arvontoihimme ja voita palkitsevaa laatuaikaa sinulle ja läheisillesi. Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii.

sähköä ilmassa

YHTEINEN LAATUAIKA PALKITSEE - PALKITSEMME SINUT JA RAKKAASI ELÄMYKSILLÄ!

ELÄMYSLAHJAT (ARVO 50 €)

Ajanvietettä moneen makuun, ympäri Suomen. Valitse itse laatuaikasi kohde. Sähkö pysyy ilmassa kun sitä vaalii!

AVEC-LEFFFALIPUT (ARVO N. 28 €)

Vie sinulle tärkeä ihminen nauttimaan valkokankaan suurista tunteista. Ehkä sähkön ilmassa voi aistia jopa pimeässä leffateatterissa.

Sähköä ilmassa -arvonnan säännöt

OSALLISTU ARVONTAAN TÄYTTÄMÄLLÄ ALLA OLEVA LOMAKE

Kotimaan Energia 018

PIDÄ SÄHKÖ ILMASSA - SE EI MAKSA MITÄÄN!

Please check input

Please check input

Please check input

Please check input

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään arvontaan ja palkintojen toimittamiseen. Pidätämme oikeuden hyödyntää vastauksia anonyymeinä esimerkkeinä Kotimaan Energian asiakas- ja markkinointiviestinnässä.

Lisätietoa tietosuojasta »

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

OLEN UUSI ASIAKAS

Solmi diili tositarkoituksella.

OLEN USKOLLINEN ASIAKAS

Palkitsemme sinut ilmaisilla sähkötunneilla.

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.