Loppuvuoden sähköt 0e

Nyt loppuvuoden sähköenergiat ilmaiseksi

Tilaa Netto Diili 24 kk nyt - säästät enemmän! Voit myös tilata soittamalla  09 4245 0344  (ark. klo 9–17, pvm/mpm). Tarjous on tarkoitettu kuluttajille joiden vuosikulutus on alle 8000 kWh. Tarjous sopii esimerkiksi kerros- ja rivitalossa asuville.

Tilaa ilmaista sähköä

Netto Diili 24kk -sähkösopimus nyt ILMAISEKSI 31.12. asti!

Lisätietoa sähkösopimuksesta

Tuntitarkkaa pörssisähköä – säästä kuluttamalla edullisimmilla tunneilla
Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Sähköt ja lisäpalvelut 0 € 31.12.2020 asti
0,19 snt/kWh
+ Pörssisähkön tuntihinta
Perusmaksu alk. 3,99 €/kk
Sopimuskausi 24 kk

Nyt sähköt ja lisäpalvelut ILMAISEKSI 31.12. asti!

Katso toteutuneet pörssisähkön hinnat

Me kuuntelemme sinua

Asiakkaidemme kokemuksia

Tarjoaa kilpailukykyistä sähköä. On kotimaista energiaa. Tiedottaa asioista hyvin. Hyvä asiakaspalvelu.

Kotimaan Energia on varma ja luotettava sähkön toimittaja ja kilpailukykyinen hinnaltaan.

Ilmaisten tuntien kerryttäminen on kiva bonus. Asioiminen on aina ollut helppoa.

Kuluta sähköä edullisimmilla tunneilla

Kuluta silloin kun sähkö on halpaa – säästä kustannuksissa. Suositun Netto Diilin hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstäsi saman sisäänostohinnan kuin mekin – ilman lisättyä marginaalia.

Katso toteutuneet pörssisähkön hinnat

Asiakkaanamme kerrytät 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa

Keskity oleelliseen, me huolehdimme lopusta. Sähkötunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköä - joka päivä. Viime heinäkuussa hyvitimme 6 546 866 ilmaista sähkötuntia asiakkaillemme. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat yli 10 miljoonaa ilmaista sähkötuntia, jotka hyvitetään heinäkuun energiakulutuksesta.

Vihreä valinta

Vihreä valinta saa voimansa vedestä, tuulesta ja auringosta. Se takaa, että valitsemasi sähkö on 100-prosenttisesti uusiutuvaa. Vihreä valinta on lisäpalvelu, jolla kaikista Kotimaan Energian sähkösopimuksista voi tehdä vihreän. Lisäpalvelun hinta lisätään sähkösopimuksen hintaan. Saat lisäpalveluista 1 kuukauden veloituksetta.

DIILIN HYÖDYT

Netto Diilin hinta on aina ajan tasalla. Maksat sähköstäsi saman sisäänostohinnan kuin mekin – ilman lisättyä marginaalia.

Netto Diili on pitkällä aikavälillä ollut asiakkaille edullisin sähkösopimustyyppi. Netto Diili 24 kk -sopimuksen avulla voit helposti säästää kodin energiakustannuksissa siirtämällä kulutusta halvemmille tunneille.

Katso sopimusehdot

Mistä on kyse?

Sähköenergian hinta on Suomen hinta-alueen toteutunut Nordpool Spot -tuntihinta, johon lisätään arvonlisävero sekä sisäänostokulu 0,19 snt/kWh. Perusmaksu alk 3,99€/kk. Sopimuskausi 24 kk. Hinnat sisältävät Alv:n 24 %.

Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä.

90% vastaajista on tyytyväisiä asiakaskokemukseen sähkösopimusta solmittaessa Kotimaan Energialla.

77% vastaajista on tyytyväisiä palvelukokemukseensa Kotimaan Energian asiakkaana.

Lähde: Kantar TNS, 12/2019

ASIAKASSUHDE

+

EDULLINEN

=

PALKITSEVA

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tutustu meihin tarkemmin