Tilaa edullista seniorisähköä

Elämä alkaa eläkkeellä. Siksi haluamme tarjota senioreille palkitsevan ja edullisen sähkösopimuksen, jonka kanssa voi keskittyä nauttimaan elämästä.

TILAA DIILI
- VOITA VUODEN
SÄHKÖENERGIAT

Tilaa Hyvä Diili 24 kk Kampanja -sähködiili verkosta 4.1.2021 mennessä. Voit voittaa vuoden sähköenergiat 0 €. Arvonnan säännöt >>

Hyvä Diili 24kk Kampanja -sähkösopimus. Nyt 3 kk perusmaksut 0 €

Sähkötunti-etu: 1 h = 0 € joka päivä
Lisätietoa
Kiinteä kWh-hinta koko sopimuskauden
Muuttoetu: 120 h ilmaista sähköä
Perusmaksu 3kk ilmaiseksi

4,88 snt/kWh

+ Perusmaksu 3,90 €/kk
Sopimuskausi 24 kk

Avaa tarkempi hintalaskuri

Tilaa Hyvä Diili 24kk Kampanja -sähkösopimus. Nyt 3 kk perusmaksut 0 €

Asiakkuus


Henkilötiedot


Käyttöpaikan osoite

Laskutusosoite


Aloitus

Uusi sopimuksesi voi alkaa aikaisintaan 16 vuorokauden päästä. Tarvitsetko sähköt päälle nopeammin? Soita meille ja saat sähköt päälle jopa samana arkipäivänä. Puh: 09 315 816 32 (ark. klo 9–17, pvm/mpm)

Lisäarvopalvelut

+5,90 €/kk

100 % Suomessa tuotettua sähköenergiaa sis. Kotimaan Energian 3 euron vuosittainen tuki Hope ry:lle.Lisätietoa


Hinta

Perusmaksu

3,90 €/kk

Sähköenergia

4,88 snt/kWh

Sopimusehdot

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään tilauksesi käsittelyyn. Lisätietoa tietosuojasta.

ME KUUNTELEMME SINUA

Edullinen sähkö. Kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Kotimaan Energia on luotettava ja lämmin kumppani, joka ei ikinä petä.

Ihanaa saada päivittäin tunti ilmaista sähköä. Sähkölaskukin on edullinen. Suosittelen!

Hyvä palvelu ja edut kanta-asiakkaille. Olen mainostanut tutuillekin!

Usein kysyttyä

Voinko tilata seniorisähköä Ouluun, Tampereelle tai Helsinkiin?

Tottakai! Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa.

Tilaa edullinen sähkösopimus: https://www.kotimaanenergia.fi/tuotteet/hyva-diili-24kk-kampanja/sahkosopimus

Tutustu suosituimpiin sähkösopimuksiimme: https://www.kotimaanenergia.fi/suosituimmat-sahkosopimukset

Miten sähkösopimus tehdään?

Sähkösopimus senioreille on helppo tehdä Kotimaan Energian kotisivuilla. Voit myös solmia sähkösopimuksen puhelimitse 09 315 81 632 tai yhteydenottolomakkeella viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää. Teemme puolestasi kaikki tarvittavat muutokset sähkönsiirto- ja sähkönmyyntisopimuksiisi.

Mistä sähkölasku koostuu?

Sähkölasku koostuu käyttösähkön osuudesta sekä perusmaksusta. Lasku sisältää toteutuneeseen kulutukseen perustuvan maksun sähkön käytöstä, mikäli olemme saaneet verkkoyhtiöltäsi tarvittavat tiedot laskun muodostamiseksi. Laskutamme aina toteutuneen kulutuksen mukaisesti niin pitkälle kuin mahdollista ja laskutuskauden loppuosuuden laskutamme arvion mukaan.

Kuinka nopeasti sähkösopimus voimaan?

Sähköt voi kiiretilanteessa kytkeä päälle jopa samana arkipäivänä soittamalla asiakaspalveluumme puh: 09-315 816 32. Voit myös ilmoittaa muutostasi sähköpostitse info@kotimaanenergia.fi tai yhteydenottolomakkeella viimeistään 14 vuorokautta ennen muuttopäivää. Tärkeintä on ottaa heti yhteys sähköyhtiöön. Yhteydenottoa varten sinulla on hyvä olla yhteystiedot, johon sähköä tarvitaan.

Kotimaan Energian asiakkaana sähkösopimuksen siirtäminen uuteen osoitteeseen on helppoa. Sähkösopimus siirretään uuteen osoitteeseen täyttämällä muuttoilmoituslomake. Me hoidamme puolestasi uuden osoitteesi ilmoittamisen verkkoyhtiöllesi. Saat tästä vahvistuksen sähköpostiisi.

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia tarjoaa mutkatonta sähköenergiaa kilpailukykyiseen hintaan kaikkialle Suomeen. Tuotevalikoimamme kattaa myös uusiutuvat, alkuperävarmennetut vaihtoehdot joihin kuuluu vesi-, tuuli ja aurinkoenergia. Vihreä valinta -lisäpalvelun avulla on helppoa osallistua Itämeren puolesta tehtävään työhön. Vihreä valinta -palveluun sisältyy Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

Tietosuoja ja evästeet