Sopimusehdot - Vaihtoturva

Hoidamme puolestasi kaikki toimittajanvaihtoon liittyvät käytännön toimenpiteet. Saat kaksi sähköön liittyvää laskua: Kotimaan Energia laskuttaa kuluttamasi sähköenergian ja paikallinen verkkoyhtiö laskuttaa sähkönsiirron osuuden. Verkkoyhtiösi lähettää sinulle vahvistuksen sähkönsiirtosopimuksen jatkumisesta. Tämä ei vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä. Verkkoyhtiösi vastaa edelleen vika- ja muista verkkopalvelua koskevista ilmoituksista.

YLEISET EHDOT

Vaihtoturva-lisäpalvelulla saat mahdollisuuden päivittää määräaikaisen sähkösopimuksesi uuteen vähintään saman kestoiseen  Kotimaan Energian määräaikaiseen sopimukseen myös kesken sopimuskauden. Vaihtoturvan voi liittää mihin tahansa Kotimaan Energian määräaikaiseen sähkösopimukseen kun sopimuksen käyttöpaikan vuosikulutus on enintään 30 000 kWh.

KÄYTTÖ

Vaihtoturva-palvelusi käynnistyy samana päivänä kuin Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimus. Vaihtoturva on erillinen palvelu, jonka avulla voit kesken määräaikaisen sopimuskautesi vaihtaa sopimuksesi toiseen vähintään saman kestoiseen määräaikaiseen Kotimaan Energian sähkönmyyntisopimukseen kuin alkuperäinen sähkösopimuksesi. Jos alkuperäisen sopimuksesi kesto oli esimerkiksi 2 vuotta, tämä tulee olemaan myös uuden määräaikaisen sopimuksesi kesto. Kahden vuoden määräaikaisen sopimuksen aikana voit päivittää sopimusta vuoden kuluttua edellisestä vaihdosta tai sopimuksen solmimisesta. Vaihtoturvaa käytettäessä uusi määräaikainen sähkösopimus astuu voimaan seuraavan kalenterikuukauden alusta.

HINNOITTELU

Vaihtoturva on kuukausimaksullinen lisäpalvelu, jonka hinta näkyy sopimusvahvistuksessasi. Palvelu laskutetaan sähkösopimuksesi yhteydessä.

SOPIMUKSEN KESTO JA IRTISANOMISAIKA

Vaihtoturva on määräaikainen lisäpalvelu, joka on voimassa määräaikaisen sähkönmyyntisopimuksesi loppuun asti. Jos käytät sopimuksesi vaihto-oikeutta, niin Vaihtoturva-palvelu on voimassa uuden määräaikaisen sopimuksesi ajan. Käyttäessäsi Vaihtoturvaa, voit muuttaa mieltäsi ja peruuttaa tekemäsi sopimuspäivityksen 14 vuorokauden kuluessa, jolloin edellinen sopimuksesi jatkuu alkuperäisten ehtojen mukaisena.

PERUUTUSOIKEUS

Jos olet tehnyt palvelusopimuksesi etämyynnissä, sinulla on kuluttajasuojalakiin perustuva oikeus perua sopimus milloin tahansa 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Sinun ei tarvitse kertoa syytä peruutukselle.

MUUT EHDOT

Sopimusta tehdessä annat suostumuksesi siihen, että Kotimaan Energia voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ja pyytää tarvittaessa ennakkomaksun tai vakuuden ennen sopimuksen alkua. Annat myös suostumuksen siihen, että sopimukseesi ja sen ehtoihin liittyvistä muutoksista tiedotamme sinua ensisijaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Näiden ehtojen lisäksi sopimuksessasi sovelletaan yleisiä Sähkönmyyntiehtoja (sopimuksen tekohetkellä voimassa SME2014) tai niitä korvaavia vastaavia alalla käytettäviä ehtoja.

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.