Sopimusehdot - Vihreä valinta

Hoidamme puolestasi kaikki toimittajanvaihtoon liittyvät käytännön toimenpiteet. Saat kaksi sähköön liittyvää laskua: Kotimaan Energia laskuttaa kuluttamasi sähköenergian ja paikallinen verkkoyhtiö laskuttaa sähkönsiirron osuuden. Verkkoyhtiösi lähettää sinulle vahvistuksen sähkönsiirtosopimuksen jatkumisesta. Tämä ei vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä. Verkkoyhtiösi vastaa edelleen vika- ja muista verkkopalvelua koskevista ilmoituksista.

YLEISET EHDOT

Vihreä valinta -lisäpalvelulla saat 100-prosenttisesti Guarantee of Origin -alkuperävarmennettua ympäristöystävällistä energiaa, joka on yhdistelmä vesi- ja tuulivoimalla sekä aurinkoenergialla tuotettua sähköä. Palveluusi sisältyy erikseen verkkosivuillamme ilmoitettu Kotimaan Energian tuki John Nurmisen säätiön Itämeri -hankkeisiin.

SOPIMUKSEN KESTO JA IRTISANOMISAIKA

Vihreä valinta -palvelusi on voimassa tilauksen yhteydessä sovitun aloituspäivän mukaisesti.
Palvelusi on voimassa toistaiseksi ja edellyttää käyttöpaikassasi voimassaolevaa Kotimaan Energian sähkösopimusta. Jos haluat päättää sopimuksesi, se onnistuu kahden viikon irtisanomisajalla. Kotimaan Energian puolelta irtisanomisaika on yksi kuukausi.

HINNOITTELU

Vihreä valinta on kuukausimaksullinen lisäpalvelu, jonka hinta näkyy sopimusvahvistuksessasi. Palvelu laskutetaan sähkösopimuksesi yhteydessä. Lisäpalvelun hinta on voimassa toistaiseksi. Mikäli hinnoittelumme muuttuu, kerromme sinulle uudet hintasi viimeistään kuukautta ennen niiden voimaantuloa. Laskutamme lisäksi sinulta kulloinkin voimassaolevat viranomaisten määräämät verot ja muut maksut. Jos verot tai muut näihin rinnastettavat maksut muuttuvat, vaikutus palvelun hintoihin huomioidaan muutoksen voimaantulosta alkaen. Ilmoitamme sinulle näiden vaikutuksesta hinnoitteluusi mahdollisimman pian saatuamme tiedon muutoksesta.

PERUUTUSOIKEUS

Jos olet tehnyt palvelusopimuksesi etämyynnissä, sinulla on kuluttajasuojalakiin perustuva oikeus perua sopimus milloin tahansa 14 päivän kuluessa tilauksen tekemisestä. Sinun ei tarvitse kertoa syytä peruutukselle.

MUUT EHDOT

Sopimusta tehdessä annat suostumuksesi siihen, että Kotimaan Energia voi tarkistaa luottokelpoisuutesi ja pyytää tarvittaessa ennakkomaksun tai vakuuden ennen sopimuksen alkua. Kotimaan Energian sähkösopimukset ja niihin kytkettävät lisäpalvelut on tarkoitettu kuluttaja-asiakkaille, joiden sähkönkäyttö on alle 50 000 kWh vuodessa. Sopimukseesi ja sen ehtoihin liittyvistä muutoksista tiedotamme sinua ensisijaisesti antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Näiden ehtojen lisäksi sopimuksessasi sovelletaan yleisiä Sähkönmyyntiehtoja (sopimuksen tekohetkellä voimassa SME2014) tai niitä korvaavia vastaavia alalla käytettäviä ehtoja.