Sopimusehdot - Lento Diili 24kk -sähkösopimus

SÄHKÖNMYYNTISOPIMUKSEN EHDOT

Hoidamme puolestasi kaikki toimittajanvaihtoon liittyvät käytännön toimenpiteet. Saat kaksi sähköön liittyvää laskua: Kotimaan Energia laskuttaa kuluttamasi sähköenergian ja paikallinen verkkoyhtiö laskuttaa sähkönsiirron osuuden. Verkkoyhtiösi lähettää sinulle vahvistuksen sähkön-siirto/verkko-sopimuksen jatkumisesta. Tämä ei vaadi sinulta minkäänlaisia toimenpiteitä. Verkkoyhtiösi vastaa edelleen vika- ja muista verkkopalvelua koskevista ilmoituksista.

LENTO DIILILLÄ ANSAITSET NORWEGIAN CASHPOINT-PISTEITÄ

Kotimaan Energian Lento Diili -sähkösopimuksella tienaat 400 Norwegian Reward -ohjelman CashPoint-pistettä (1 CashPoint = 1 Norjan kruunu).Lento Diili on 24 kuukauden kestoinen kiinteähintainen sähkösopimus. Lento Diili -sopimus edellyttää Norwegian Reward -kanta-asiakasohjelman jäsenyyttä. Lento Diilin CashPoint-pisteet aktivoidaan Norwegian Reward -jäsentilillesi kun sähkösopimuksesi Kotimaan Energian kanssa on alkanut. Jos sinulla on voimassa oleva määräaikainen sähkönmyyntisopimus toisen sähkönmyyjän kanssa, niin saat CashPoint-pisteet käyttöösi määräaikaisen sopimuksen päätyttyä.

REILUA PELIÄ

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin merkkiä.

SOPIMUKSEN ALOITUSPÄIVÄMÄÄRÄ

Mikäli sinulla on voimassa oleva määräaikainen sähkösopimus toisen sähkönmyyjän kanssa, ei Kotimaan Energian sopimus välttämättä pääse alkamaan tilausvahvistuksessa ilmoitettuna aloituspäivämääränä. Sähkösopimuksesi Kotimaan Energian kanssa käynnistyy mahdollisimman pian siitä hetkestä lukien, kun nykyinen määräaikainen sopimus toisen sähkönmyyjän kanssa päättyy. Yritämme siirtää sähkösopimustasi Kotimaan Energialle säännöllisin väliajoin kahdentoista (12) kuukauden ajan tilausvahvistuksessa ilmoitetusta sähkösopimuksen aloituspäivämäärästä lähtien. Mikäli sähkösopimuksesi aloituspäivä mahdollisen edellisen sähkönmyyntisopimuksen määräaikaisuuden vuoksi poikkeaa tilausvahvistuksessa ilmoitetusta aloituspäivämäärästä, ei tällä ole vaikutusta sopimuksen sisältöön ja sisällön sitovuuteen (Asiakkaan peruutus- ja huomautusoikeus etämyynnissä). Tiedotamme sinua sähkösopimuksesi käynnistymispäivämäärästä aktiivisesti ennen sopimuksen voimaantuloa.

LASKUTUS

Laskutamme todellisen kulutuksesi mukaan kuusi kertaa vuodessa, kahden kuukauden välein. Laskutuksemme perustuu todelliseen kulutukseesi käyttöpaikallasi, mikäli verkkoyhtiösi on asentanut etäluettavan mittarin. Kotimaan Energian laskutus perustuu verkonhaltijan ilmoittamiin ja ylläpitämiin sähkönkäyttötietoihin ja -arvioihin. Kotimaan Energia pidättää oikeuden korjata laskutusta jo seuraavan laskun yhteydessä, jos olemme vastaanottaneet verkkoyhtiöltä esimerkiksi virheellisiä sähkönkäyttötietoja. Maksuehto 14 vuorokautta.

SOPIMUSKAUSI JA IRTISANOMINEN

Lento Diilin avulla tiedät sähkönhintasi seuraavaksi kahdeksi vuodeksi. Ennen sopimuskauden päättymistä tarjoamme sinulle samalla uutta kiinteähintaista Lento Diili -sopimusta, jonka solmimalla saat 200 uutta CashPoint-pistettä. Jos et tee uutta määräaikaista sopimusta, niin sopimuksesi jatkuu toistaiseksi voimassa olevalla hinnalla, kunnes toisin ilmoitetaan. Yhtä (1) kuukautta ennen sopimuskautesi päättymistä ilmoitamme sinulle uudesta toistaiseksi voimassa olevasta hinnasta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus on mahdollista irtisanoa 14 päivän irtisanomisajalla. Irtisanomisen voi tehdä asiakas tai hänen kirjallisella valtakirjalla valtuuttamansa asiamies.

ASIAKKAAN PERUUTUS- JA HUOMAUTUSOIKEUS ETÄMYYNNISSÄ

Asiakkaalla on kuluttajasuojalain etämyyntisäännösten mukainen 14 vuorokauden peruuttamisoikeus tilauksen vastaanottamisesta. Lisäksi annamme asiakkaillemme oikeuden perua sopimus 7 vuorokauden sisällä tilausvahvistuksen vastaanottamisesta siinä tapauksessa, että tilausvahvistus olisi vastaanotettu myöhemmin kuin 14 vuorokauden sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse tai käyttämällä tilausvahvistuksen mukana toimitettua peruutuslomaketta. Asiakkaalla on sähkömarkkinalain mukainen huomautusoikeus, kun sopimus on tehty muuten kuin kirjallisesti. Huomautusaika on voimassa 21 päivää tilausvahvistuksen päiväyksestä.

ILMOITA MUUTOSTA KOTIMAAN ENERGIALLE

llmoitathan Kotimaan Energialle muutostasi mieluiten 30 päivää ennen muuttopäivääsi. Me siirrämme kätevästi sähkönmyynti- ja verkkosopimuksesi uuteen kotiisi. Lento Diili -sopimuksesi jatkuu muuttumattomana uudessa osoitteessasi.

MUUT SOPIMUSEHDOT

Noudatamme sähkönmyyntiehtoja SME 2014. Kuluttaja-asiakkaalla on oikeus saattaa tästä sopimuksesta aiheutuneet riitaisuudet kuluttajariitalautakunnan ratkaistavaksi. Ohjeet valituksen tekemiselle löytyvät osoitteesta www.kuluttaja-riita.fi. Käytännön tietoa energiankuluttajanoikeuksista ja energiankuluttajan tarkistuslistan löydät osoitteesta www.energiavirasto.fi/kuluttajan-oikeudet.

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.

ASML:n Reilu Peli -merkki