Yritystietoa

Me pienennämme sähkölaskusi ja tarjoamme mutkattomia lisäpalveluja, jotka tuovat lisäsäästöjä ja huolettomuutta arkeen.

Mikä on Kotimaan Energia

Kotimaan Energia on maanlaajuisesti toimiva itsenäinen sähköyhtiö, joka tarjoaa sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energialta saa myös 100-prosenttisesti alkuperävarmennettua, uusiutuvaa energiaa. Valikoimaamme kuuluvat vesi-, tuuli- ja aurinkosähkö. Tuemme myös aktiivisesti John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita.

Mutkaton asiakaskokemus on meille sydämen asia. Asiakkaitamme palvelee sähköasioissa yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa. Kotimaan Energia on osa Fortum Consumer Solutions -divisioonaa.

Helppo tapa tehdä hyvää

Kotimaan Energian lisäpalveluilla voit tehdä hyvää – ja vieläpä varsin helposti. Vaikuta hiilijalanjälkeesi valitsemalla sähkösopimukseesi ympäristölle ystävällisempi energiamuoto. Vihreä valinta takaa, että käyttämäsi sähkö on 100-prosenttisesti Guarantee of Origin -alkuperätakuulla sertifioitua vesi-, tuuli- ja aurinkosähköä. Aurinkoenergia tuo taas nimensä mukaisesti käyttöösi 100-prosenttista aurinkoenergiaa.

Lisäpalvelun valitsemalla tuet myös hyvän tekemistä. Aurinkoenergia- ja Vihreä valinta -lisäpalveluista lahjoitetaan 5 euroa vuodessa John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeiden hyväksi. Sen lisäksi, että saat uusiutuvaa energiaa, olet mukana kohentamassa Itämeren tilaa.

Mutkatonta asiakaspalvelua

Ystävällinen ja asiantunteva asiakaspalvelumme on apunasi sähkösopimusasioissa. Vastaamme puheluusi keskimäärin 30 sekunnissa. Voit tietysti ottaa meihin yhteyttä myös sähköpostitse.

Reilua peliä

Olemme sitoutuneet noudattamaan Asiakkuusmarkkinointiliiton laatimia sääntöjä ja siten oikeutettuja käyttämään ASML:n Reilun Pelin -merkkiä.

Reilun Pelin -merkki

Tietosuojaseloste