Kaikki tiedotteet

23.02.2018 | Uutinen

Kotimaan Energia hakee mutkatonta palveluneuvojaa kesäksi

Kotimaan Energia hakee mutkatonta palveluneuvojaa kesäksi

Onko sinulla silmää ainutlaatuiselle asiakaskokemukselle? Suhtaudutko työhösi tavoitteellisella ja tuloshakuisella otteella? Entä arvostatko luotettavaa työnantajaa ja mukavaa työilmapiiriä? Jos vastasit edellä mainittuihin kyllä, saatat olla etsimämme henkilö mutkattomaan asiakaspalvelutiimimme!

Haemme Kotimaan Energian asiakaspalveluun kesäapulaiseksi myynnillistä palveluneuvojaa määräaikaisella sopimuksella Helsingin Ruoholahteen.

Mikä on Kotimaan Energia?

Kotimaan Energia tarjoaa kaikkialle Suomeen mutkatonta sähköä kilpailukykyiseen hintaan. Kotimaan Energia Oy on osa Hafslund Markets -liiketoiminta-aluetta, jolla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa. Yli 130 000 suomalaista on valinnut Kotimaan Energian sähkönmyyntiyhtiökseen.

Nykyisten työntekijöidemme mielestä parasta asiakaspalveluorganisaatiossamme on

1. Mahtava tiimi ja työkaverit

2. Mahdollisuus jatkuvaan kehittymiseen

3. Matala organisaatio, jossa jokainen pääsee vaikuttamaan

Työnkuva ja sisältö

Työtehtäviisi kuuluu monipuoliset asiakaspalvelutehtävät sekä tuotteidemme ja palveluidemme myynti puhelimitse (inbound). Haluamme taata asiakkaillemme loistavan ja pitkän asiakassuhteen ja sinä olet tämän kuvion avainpelaaja yhdessä kollegojesi kanssa.

Kenelle?

Etsimme joukkoomme positiivista ja helposti lähestyttävää tiimipelaajaa. Aikaisempi kokemus myynnistä tai asiakaspalvelusta katsotaan eduksi, mutta sinun ei tarvitse olla valmis paketti. Työ sopii esimerkiksi 2 asteen tutkinnon opiskelijalle, juuri valmistuneelle tai uusia haasteita kaipaavalle myynnin nälkäiselle henkilölle. Tärkeintä on, että haluat kehittyä työssäsi, olet innostunut ylittämään asetetut tavoitteet, koet erinomaisen asiakaskokemuksen tuottamisen omaksesi ja olet kiinnostunut palvelemaan asiakkaita kokonaisuutena.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän asiakaspalvelun ja myynnin parissa, kattavan perehdytyksen sekä jatkuvaa valmennusta. Lisäksi tarjoamme päivätyön (ma-pe ja 37,5 h/viikko), mahtavat työkaverit sekä motivoivan kuukausipalkan + bonuksen.

Kiinnostuitko?

Mahtavaa, sinä saatat olla juuri etsimämme mutkaton palveluneuvoja!

Lähetäthän hakemuksesi jo tänään osoitteeseen sanna-mari.suikki@kotimaanenergia.fi ja hae osaksi huipputiimiämme! Voit tiedustella lisätietoja tehtävästä torstaisin ja perjantaisin klo 14-16 välisenä aikana numerosta 044-561 1112, Sales Manager Sanna-Mari Suikilta.

Haku työtehtävään päättyy 11.3.2018