Kaikki tiedotteet

05.10.2017 | Uutinen

Kotimaan Energia teki Hartwall Arenan yleisöstä valotaideteoksen - pitkä yhteistyö JVG:n kanssa huipentui syntymäpäiväkeikkaan

Kotimaan Energia teki Hartwall Arenan yleisöstä valotaideteoksen - pitkä yhteistyö JVG:n kanssa huipentui syntymäpäiväkeikkaan

Kotimaan Energia toi JVG:n Hartwall Arenalla nähdylle keikalle sähköyhtiötä mainostavat LED-rannekkeet, jotka muunsivat yleisön keikan tunnelmien mukaan eläväksi valotaideteokseksi. Idea Suomen konserttilavoilla ennennäkemättömään aktivointiin löytyi Yhdysvalloista.

JVG:n hiljattain järjestettyä syntymäpäiväkonserttia vietettiin loistavissa tunnelmissa – kirjaimellisesti. Kotimaan Energia toi kaksikon Hartwall Arenalla nähdylle juhlakeikalle sähköyhtiötä mainostavat LED-rannekkeet. Yleisön eläväksi valotaideteokseksi muuttavien rannekkeiden LED-valoja ohjataan kauko-ohjaimella siten, että tuhannet rannekkeet välkkyvät musiikin ja keikan vaihtuvien tunnelmien tahtiin. Tämä tuo kokonaisuuteen vahvasti yhteisöllisen ja elämyksellisen ulottuvuuden.

Rannekkeet ovat täysin uusi ilmiö Suomen keikkalavoilla.

– Olimme muutama vuosi takaperin katsomassa NBA-peliä USA:ssa. Siellä syntyi idea rannekkeisiin ja siihen,miten niitä voisi hyödyntää Hartwall Arenan keikallamme. Mielestämme kokonaisuus toimi loistavasti ja toi uutta ja JVG:n oloista tunnelmaa ja energiaa keikalle, Jare ja VilleGalle toteavat.

– On hienoa, että pystyimme tuomaan tällaisen uudenlaisen faniaktivoinnin Suomeen yhdessä Kotimaan Energian kanssa. He uskoivat visioomme ja olemme lopputulokseen tyytyväisiä, JVG & PME Recordsin Joonas Isopahkala sanoo.

Tiivistä yhteistyötä JVG:n kanssa

Kotimaan Energia on tehnyt yhteistyötä JVG:n kanssa toukokuusta 2016 lähtien. JVG-fanit ovat sen myötä päässeet niin yhtyeen keikoille kuin takahuoneisiinkin kiertue-elämää tunnelmoimaan. Konserttiaktivointien lisäksi JVG-fanit ovat voineet kesän ja syksyn aikana saada muun muassa kaksikon nimmareilla varustetun Etenee-kirjan sähkösopimuksen solmiessaan.

– Olemme yhteistyöhön erittäin tyytyväisiä. Kampanjalähtömme ovat saaneet loistavan vastaanoton ja olemme tavoittaneet merkittävän määrän uutta kohderyhmää, sanoo Kotimaan Energian Chief Marketing Officer Nina Kareinen-Kippo.

– JVG on koko kansan suosikki, josta pitävät niin vanhemmat kuin lapsetkin. Pojat edustavat paitsi kotimaista energiaa parhaimmillaan, myös sellaista mutkattomuutta ja suorasanaisuutta, jota me haluamme tukea.

Vuoden sähköt Jarelle ja VilleGallelle

Tuoreiden tuplasyntymäpäivien kunniaksi Kotimaan Energia lahjoitti Jarelle ja VilleGallelle vuoden ilmaiset sähköt.

– Halusimme muistaa yhteistyökumppaneidemme juhlapäivää asiaankuuluvasti. Pojat tarvitsevat taatusti energiaa kiireisen keikkaelämän keskellä, Nina Kareinen-Kippo naurahtaa.

Katso video:

Lisätiedot

Nina Kareinen-Kippo, Chief Marketing Officer, Kotimaan Energia, puh. 040 743 6511, nina.kareinen-kippo@kotimaanenergia.fi

Joonas Isopahkala, partnerships, JVG & PME Records, puh. 040 510 9680, joonas.isopahkala@gmail.com

Kotimaan Energia

Kotimaan Energia Oy on osa Hafslundin Markets-liiketoiminta-aluetta, jolla on tytäryhtiöitä myös Ruotsissa ja Norjassa. Hafslund Marketsilla on yli miljoona sähköasiakasta Pohjoismaissa.

www.kotimaanenergia.fi

Tietosuoja ja evästeet