Four people at a coffee shop

ARTIKKELIT

Me Kotimaan Energialla haluamme käyttää energiaa siihen, että teemme sähkösopimuksista ja sähkömarkkinoista helpommin ymmärrettävät. Tältä sivulta löydät ajankohtaisia uutisia sähkömarkkinoilta sekä vinkkejä sopivan sähkösopimuksen löytämiseen ja sähkön säästöön. Löytämällä juuri sinulle sopivan palkitsevan sähkösopimuksen, voit säästää pitkän pennin! Ja kun teet kotonasi fiksuja toimenpiteitä sähkön säästämiseksi, siitä kiittää niin kukkaro kuin luontokin.  

Seuraa meitä myös sosiaalisessa mediassa - näin saat kaikki ajankohtaiset uutiset ja vinkit itsellesi reaaliajassa! 

KATEGORIA
määräaikainen

ARTIKKELI

11.8.2021

Määräaikainen vai toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus?

Kotimaan Energialla on erilaisia sopimustyyppejä, joista voit valita itsellesi parhaan vaihtoehdon.

identiteettiturva

ARTIKKELI

27.10.2021

Miten suojautua identiteettivarkaudelta netissä?

Jokainen meistä on varmasti haaveillut mahdollisuudesta kloonata itsensä. Kuinka helppoa elämä olisikaan, jos pari askelta takanasi kulkisi aina Sinä 2.0, joka keräilisi lattialle pudonneet vaatteet, tyhjentäisi tiskikoneen ja käyttäisi sadesäällä koiran ulkona? Sinulle jäisi aikaa ja energiaa luoviin ja mielekkäisiin tehtäviin sekä perheelle ja ystäville. Ai että! Mutta entä jos tämä utooppinen skenaario muuttuisikin dystooppiseksi? Jos tämä toinen versio sinusta ei olisikaan avulias ja aurinkoinen arkiaskareiden tekijä, vaan viekas ja vahingoittava luottokortin vinguttaja? Digitalisoituneessa nykymaailmassa tämä uhkakuva ei valitettavasti koskaan ole kovin kaukana. Siksi onkin tärkeää tietää, miten suojautua identiteettivarkaudelta netissä. Ja mitä tehdä, jos joutuu identiteettivarkauden uhriksi?

FamilyHavingBreakfast

ARTIKKELI

26.11.2021

Miten valitset oikean sähkösopimuksen?

Täydellisen matchin voi löytää netistä tai siihen voi törmätä kauppakeskuksen käytävällä. Joku voi vastata tuntemattomaan numeroon ja loppu on historiaa. Mutta mistä tietää, että on löytänyt sen oikean? Mistä tietää, että voi vihdoin lopettaa etsimisen…siis sähkösopimuksen etsimisen! Luuletko, että olet jo löytänyt sinulle oikean sähkösopimuksen? Muistathan, että paras sähkösopimus kolme vuotta sitten ei välttämättä ole paras sähkösopimus enää tänä päivänä. Onko asuinmuotosi tai elämäntapasi muuttunut? Tai onko sijaintisi riski-tuotto -koordinaatistolla vaihtunut? Eli siis: olisiko nyt aika kilpailuttaa uusi sähkösopimus? Ja mitä tulee ottaa huomioon sähkösopimusta valitessa? Jatka lukemista, niin tiedät! 

itämerikumppaniherokuva1

ARTIKKELI

16.11.2021

Palkitsevaa kumppanuutta Itämeren hyväksi - John Nurmisen Säätiö voi vähentää 1,7 miljoonaa kiloa sinilevää Itämestä Kotimaan Energian Vihreä valinta -asiakkaiden avulla

Kotimaan Energia tukee John Nurmisen Säätiötä yhteensä 356 000 eurolla Vihreä valinta -asiakkaidemme ansiosta.Yhä useampi sähköyhtiön asiakas valitsee uusiutuvan energianlähteen omaan sähkösopimukseensa.

halloween

ARTIKKELI

27.10.2021

Sähköä ilmassa...vai oliko se Halloween kummitus?

Tiedätkö sinä, milloin Halloweenia vietetään? Halloweenilla ei ole virallista päivää suomalaisessa kalenterissa, mutta tyypillisesti sitä vietetään lokakuun viimeisenä päivänä eli 31.10. Tässä kohtaa vuotta aamut alkavat olla kirpsakat ja illat pimeät - kynttilät voi sytyttää melkein heti työpäivän päätteeksi. Alkutalven iltoja onkin ihana viettää tunnelmallisessa kynttilänvalossa. Suurimmat Halloweenin fiilistelijät pudottavat tuikut koverretun kurpitsan sisään - se jos mikä luo mystistä tunnelmaa! Aiotko sinä viettää Halloweenin kuin minkä tahansa muun päivän? Vai aiotko pyydystää kotiisi Halloweenin mystisen taian ja fiilistellä alkanutta talvea? Olipa valintasi kumpi tahansa, jatka lukemista ja hyödy rahanarvoisista vinkeistä!

FamilyHavingBreakfast

ARTIKKELI

4.1.2022

Sähkön markkinahinta puhuttaa! Lue lisää ja katso miten voit saada säästöä sähkölaskullesi!

Me Kotimaan Energialla seuraamme jatkuvasti sähkömarkkinoiden ja sähkön hinnan kehitystä. Sitä kautta pystymme tarjoamaan kuluttajille kilpailukykyisen ja kannattavan sähkösopimuksen erinomaisilla palveluilla tilanteeseen kuin tilanteeseen. Sähkön markkinahinta on puhututtanut viime aikoina ja se on tällä hetkellä poikkeuksellisen korkealla. Mistä tämä johtuu ja mitä ratkaisuja Kotimaan Energialla on tarjota? Lue Kotimaan Energian vinkit siihen, miten voit itse vaikuttaa sähkölaskusi suuruuteen!