Muuttoetu - rahanarvoinen etu nykyisille ja uusille asiakkaille

Muuttoetu - ilmaista sähköä uuteen kotiin Kotimaan Energialta 

Muuttoetu on taatusti mieluinen onnentoivotus uuteen kotiin! Muuttoedulla saat Kotimaan Energialta muuttajan sähkösopimukseen tuparilahjaksi 120 tuntia - eli viisi vuorokautta - ilmaista sähköä. Muuttoetu on siis konkreettinen rahanarvoinen etu, joka saa leivän ja suolan kalpenemaan rinnallaan. 

Saat Muuttoedun käyttöösi sekä uutena että nykyisenä asiakkaana. Oletko hankkimassa sähkösopimusta muuttajalle uuteen kotiisi? Ruksita sähkösopimuksen tilauslomakkeesta kohta ”Olen muuttamassa”. Näin saat Muuttoedun näppärästi käyttöösi. Muuttoetu hyvitetään heti ensimmäisellä sähkölaskullasi. 

Tee palkitseva sähkösopimus muuttajalle ja hyödy Muuttoedusta

Oletko jo Kotimaan Energian asiakas? Muuttoetu kuuluu nimittäin myös sinulle! Tee sähkön muuttoilmoitus, niin nykyinen sähkösopimuksesi siirtyy uuteen osoitteeseesi. Muuttoetu näkyy heti uuden kotisi ensimmäisellä sähkölaskulla. 

Tee muuttoilmoitus ja lunasta Muuttoetu

    Sähkösopimus muuttajalle ja muut muuttajan muistettavat asiat 

Sähkösopimus muuttoon on nyt hoidettu - ja sehän kävi näppärästi. Yhdessä hujauksessa tienasit itsellesi Muuttoetuna 120 tuntia ilmaista sähköä, onneksi olkoon! Muuttoon hoidettavia asioita on kuitenkin vielä jäljellä, ja muuttajan muistilista voi joskus tuntua loputtomalta. Mutta ei hätää: tässä on lista tärkeimmistä asioista: 

  1. Tee muuttoilmoitus - sen lisäksi että teet sähkön muuttoilmoituksen tai tilaat uuden sähkösopimuksen, sinun tulee ilmoittaa osoitteenmuutoksestasi muille tahoille

  1. Aloita muuttohommat ajoissa ja rekrytoi apua. Konkreettisen rahanarvoisen Muuttoedun lisäksi toinen muuttoetu on se, ettet aseta itseäsi liian tiukkaan muuttotilanteeseen. Pyydä kavereitasi jo ennakkoon apuun ja aloita itse pakkaustalkoot hyvissä ajoissa ennen h-hetkeä 

  1. Nauti uudesta kodistasi. Muutto on aina stressaavaa ja keskellä synkintä hetkeä saatat vannoa itsellesi, ettet muuta ainakaan kymmeneen vuoteen. Mutta kultareunat muistoille muodostuvat nopeasti, ja pian pääset keskittymään olennaiseen: nauttimaan uudesta kodistasi, jonka ensimmäinen sähkölasku on tavallista pienempi - kiitos Muuttoedun! 

  1. Uudesta kodista ja sähkösopimuksesta nauttimista edesauttaa myös Kotimaan Energian Bonustunti, jolla tienaat tunnin ilmaista sähköä joka ikinen päivä 

  Sähkösopimus heti - muuttoedun kera 

Sähkösopimus heti voimaan? Tämä lienee ensimmäinen ajatus heillä, jotka löytävät itsensä muuttolaatikoiden kanssa uudesta kodista…ilman sähköjä. Hätä ei ole tämän näköinen, mutta ripeys on silti valttia! Saat sähkösopimuksen nopeimmillaan voimaan jopa saman päivän aikana. 

Sähkösopimus heti - tilaa tästä

Vaikka sähkösopimuksen kanssa olisi kiire, sähkösopimusta ei kannata arpoa. Tutustu, mikä voisi olla juuri sinun kotiisi ja elämäntilanteeseesi sopiva sähkösopimus.  

  Sähkösopimus muuttajalle Suomen joka kolkkaan 

Sähkösopimus muuttajille - ja myös nykyiseen asuntoon jääville - onnistuu Kotimaan Energialta kaikkialle Suomeen. Sopiiko sähkösopimukseksi Helsinkiin erilainen vaihtoehto kuin Ouluun? Sähkösopimusta tilatessa omalla asuinmuodolla ja käytetyllä sähkön määrällä on paljon merkitystä, asuinpaikalla ei sinänsä. Toki asuinpaikka vaikuttaa suuresti siihen, millaisissa asunnoissa ihmiset asustelevat. 

Esimerkiksi sähkösopimus Helsinkiin solmitaan suhteellisen usein kerrostaloasuntoon, kun taas sähkösopimus Järvenpäässä saatetaan tehdä silmälläpitäen omakotitalon laajaa neliöpinta-alaa. Sähkösopimus Kirkkonummelle voi olla varsinaista asuntoa tai loma-asuntoa varten. Sähkösopimus Turkuun vanhaan puiseen omakotitaloon kannattaa ehkä valita kiinteähintaisista sähkösopimuksista, mutta keskustan kerrostaloon voi punnita myös pörssisähkösopimusta.  

Löydä itsellesi juuri sopiva sähkösopimus

Ja muista: valitsitpa minkä tahansa sähkösopimuksen, hyödyt rahanarvoisesta Muttoedusta.