HYVÄLLÄ ENERGIALLA PUHTAAMPI ITÄMERI

Kotimaan Energia palkitsee kumppanuudesta. Entistä useampi asiakkaamme on valinnut sähkösopimukseensa Vihreä valinta -lisäpalvelun, joka mahdollistaa alkuperävarmennettua uusiutuvaa energiaa. Samalla asiakkaamme ovat mukana Itämeri-talkoissa. Osallistu Itämeri-aiheiseen kilpailuumme, arvomme merellisiä palkintoja!

Kotimaan energia tekee yhteistyötä John Nurmisen Säätiön kanssa Itämeren parhaaksi.

Tänä vuonna Kotimaan Energia tukee Säätiötä yhteensä 356 000 eurolla Vihreä valinta -asiakkaidemme ansiosta.

Kotimaan Energia tukee John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeita ennätyssuurella summalla Vihreä valinta -asiakkaidensa ansiosta.

Valitsemalla Kotimaan Energian sähködiilin Vihreä valinta -palvelun, saat sähkösopimukseesi 100 % uusiutuvaa vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Palvelun hintaan sisältyy myös Kotimaan Energian vuotuinen 5 euron tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille. Tänä vuonna Kotimaan Energian tuki Säätiölle on yhteensä 356 000 euroa. Kyseisellä summalla John Nurmisen Säätiö voi vähentää yli 1,7 miljoonaa kiloa sinilevää Itämerestä.

Itämeri pelastuu pala kerrallaan,
päivä kerrallaan

Tänä vuonna Kotimaan Energia tukee Säätiötä yhteensä 356 000 eurolla Vihreä valinta -asiakkaidemme ansiosta.

Me John Nurmisen Säätiössä olemme yhdessä yhteistyökumppaneidemme kanssa saaneet valtavasti hyvää aikaan, ja meren tila on esimerkiksi Suomenlahdella kohentunut suuresti viime vuosina. Jokapäiväisessä työssämme taistelemme rehevöitymistä vastaan samalla kun kokeilemme myös uusia keinoja meressä jo olevan ravinnekuorman vähentämiseksi. Meistä jokainen voi vaikuttaa meren tilaan omalla toiminnallaan, ja olemme valtavan iloisia siitä, että Kotimaan Energian Vihreä Valinta -asiakkaat ovat valinneet Itämeren.

Kiitos Kotimaan Energialle pitkäjänteisestä tuesta Itämeren pelastusoperaatiollemme
- yhdessä voimme pelastaa Itämeren.

Annamari Arrakoski-Engardt, FT, toimitusjohtaja,
John Nurmisen Säätiö

Kuva: Jukka Nurminen

Osallistu Itämeri­arvontaamme

-voit voittaa merellisiä palkintoja!

Itämeri on suomalaisille rakas kumppani, jonka kanssa voi kokea ikimuistoisia hetkiä. Retki rantakallioilla, viilentävä pulahdus mereen, kaunis auringonlasku meren äärellä. Mikä voisi olla sen palkitsevampaa?

Kerro sinun unelmatreffeistäsi Itämeren kanssa, voit voittaa Itämeri-aiheisia palkintoja! Arvomme kahden hengen päiväretken majakkasaarelle (arvo 100 €), kauppakassillisen kestävästi kalastettuja Pirkka Saaristolaiskalapihvejä (arvo 30 €) ja merellistä lukemista kirjahyllyyn (arvo 39,90 €). Arvonta suoritetaan 31.12.2020.

Arvonnan säännöt »

Kerro millaiset ovat unelmadeittisi Itämeren kanssa!

Ilahduta meitä myös lisäämällä Itämeri-aiheinen treffikuva sinusta ja kumppanistasi Instagramiin hashtagilla #itämerikumppani. Nostamme esille #itämerikumppani-kuvia myös tälle kampanjasivulle.

Pidätämme oikeuden hyödyntää arvonnassa esille nostettuja tarinoita ja kuvia Kotimaan Energian viestinnässä ja markkinoinnissa.

Tämä lomake on suojattu ja turvallinen. Lomakkeella kysyttyjä tietoja käytetään arvontaan ja palkintojen toimittamiseen. Pidätämme oikeuden hyödyntää vastauksia anonyymeinä esimerkkeinä Kotimaan Energian asiakas- ja markkinointiviestinnässä.

Lisätietoa tietosuojasta »

Sinä ja rakas itämeri

Postaa oma Itämeri-treffikuvasi Instagramiin hashtagilla #itämerikumppani

Tee vihreä valinta
ja palkitse Itämerta

Vihreä valinta on lisäpalvelu, joka tekee jokaisesta Kotimaan Energian sähkösopimuksesta paitsi vihreän, myös Itämeren puolustajan. Vihreän valinnan ansiosta sähkösi tulee 100-prosenttisesti uusiutuvista energianlähteistä. Lisäksi Vihreä valinta -palvelun hintaan sisältyy 5 € tuki John Nurmisen Säätiön Puhdas Itämeri -hankkeille.

Voit helposti täydentää sähködiilisi Vihreän valinnan verkkosivuillamme tai soittamalla asiakaspalveluumme.

Jos olet jo Kotimaan Energian asiakas

Täydennä diiliäsi

Jos et ole Kotimaan Energian asiakas

Solmi vihreä diili

Vihreä valinta -asiakkaiden kokemuksia:

Olen ollut Kotimaan Energian asiakas muutamia vuosia. Vuonna 2018 sopimukseen lisättiin Vihreä valinta eli sähköä tuottavat vesi, tuuli ja aurinko. Tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri-projektille painoi myös paljon sopimuksen jatkamisessa.

Ympäristö­ystävällinen. Itämeri puhtaaksi!

Helppoa osallistua luonnonsuojeluun ja tässä tietää vielä varmasti kohteen = meidän kallisarvoinen Itämeri.

Vihreä energia - puhtaampi itämeri!

Juuri sen vihreyden ja Itämeri-hankkeen takia! Pieniä isoja tekoja, joita voi itse tehdä vain katsomalla minkä sähkösopimuksen ottaa!

Olen vihreämmän ympäristön kannalla.

ASIAKASSUHDE

+

Olipa asiasi mikä tahansa, meiltä saat aina välittävää, rentoa ja asiantuntevaa asiakaspalvelua.

EDULLINEN

Asiakkaamme ovat meille tärkeitä. Siksi tarjoamme aina edullisimmat ja palkitsevimmat diilit.

=

PALKITSEVA

Palkitsemme asiakkaamme suhteen jokaisessa vaiheessa vaivattomuudella, voittamattomilla diileillä, ilmaisilla sähkötunneilla ja lämpimällä palvelulla.

Etkö ole vielä Kotimaan Energian asiakas?

Tutustu tyytyväisiin asiakkaisiimme