kaverit
kaverit

KOTIMAAN ENERGIA KOKEMUKSIA

Kotimaan Energia on palkitseva sähkökumppani, joka vaalii suhdetta asiakkaisiin. Palkitsevuus tarkoittaa meille ainutlaatuisten etujen ja edullisen hinnan lisäksi myös lämmintä asiakassuhdetta. Kotimaan Energian asiakkaat ovat *tutkitusti alan keskiarvoa tyytyväisempiä osto- ja palvelukokemukseensa (*Kantar TNS 12/2020). Kuuntelimme asiakkaitamme ja keräsimme kokemuksia tälle sivulle.

asiakassuhdeikonivalk
Bonustunti 1h

TUTUSTU TYYTYVÄISIIN ASIAKKAISIIMME

Parasta Kotimaan Energiassa on ekologisuus ja kilpailukykyinen hinta. Jotenkin on tullut sellainen tunne, että sähköyhtiö on reilu.

Marko

En ole kuullut, että millään muulla sähköyhtiöllä olisi samanlaista palvelua. Ollaan oltu tyytyväisiä.

Satu

Mä oon Kotimaan Energian asiakas enkä aio vaihtaa. Oon tyytyväinen. Asiakaspalvelu on hyvää, se on edullinen - ei mulla ole kuin pelkkää positiivista sanottavaa.

Toni

Four people at a coffee shop
Four people at a coffee shop
asiakassuhdeikonivalk
Asiakkaiden kokemuksia

ME KUUNTELEMME SINUA

Hyvät diilit ja kotisivut. Helppo asioida.

Pasi

Ystävällistä puhelinpalvelua.

Sirpa

Saa halpaa sähköä.

Petteri

Se vaan on kaikista paras! Edullinen ja luotettava.

Tarja

Luotettava ja joustava kumppani!

Timo

Sähkötunti-edun takia sekä Itämeren hyväksi!

Laura

Asiakkaiden arvostelut meistä

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämen asia. Tiesithän, että Kotimaan Energian asiakkaat ovat alan keskiarvoa tyytyväisempiä?

4,2

KOTIMAAN ENERGIAN ASIAKKAAT OVAT ALAN KESKIARVOA TYYTYVÄISEMPIÄ

Lähde: Kantar TNS 12/2020

Palvelukokemus

75% vastaajista on tyytyväisiä palvelukokemukseensa Kotimaan Energian asiakkaana.

customer satisfaction graph

Ostokokemus

88% vastaajista on tyytyväisiä asiakaskokemukseen sähkösopimusta solmittaessa Kotimaan Energialla.

Service experience 2
couple 2
couple 2

SÄHKÖ PYSYY ILMASSA, KUN SITÄ VAALII!

Oikean kumppanin rinnalla on helppoa nauttia elämästä. Osallistu Sähköä ilmassa -arvontoihimme ja voita palkitsevaa laatuaikaa sinulle ja läheisillesi. Sähkö pysyy ilmassa, kun sitä vaalii. Me palkitsemme kumppanuudesta. Arvomme joka kuukausi palkintoja, joiden avulla sähkö pysyy ilmassa arjen keskelläkin.

sähköä ilmassa
asiakassuhdeikoni
ASIAKASSUHDE

Vaalimme suhdetta asiakkaisiimme. Lupaamme pitää sinustakin hyvää huolta.

Ikonit, Sähköä ilmassa
EDULLINEN

Tarjoamme rahanarvoisia etuja ja kilpailukykyisiä diilejä. Tienaa jopa 365 ilmaista sähkötuntia vuodessa.

asiakassuhdeikoni
PALKITSEVA

Palkitsemme kumppanuudesta mm. helppoudella, ilmaisilla sähkötunneilla ja iloisella palvelulla.

Kotimaan Energia 010 (2)
Bonustunti 1h
Tienaa jopa 365

PALKITSEVA SÄHKÖSOPIMUS - TIENAA TUNTI ILMAISTA SÄHKÖÄ JOKA PÄIVÄ!

Me Kotimaan Energialla palkitsemme kumppanuudesta. Bonustunti-edullamme tienaat tunnin ilmaista sähköenergiaa - joka päivä. Jopa 365 tuntia vuodessa. Viime vuonna asiakkaamme tienasivat miljoonia ilmaista sähkötunteja. Kalenterivuoden aikana tienatut tunnit hyvitetään kiitoksena asiakkaille seuraavan vuoden heinäkuun energiankulutuksesta. Bonustunti-etu edellyttää sähköistä asiointia meidän kanssa (laskutus ja viestintä).

MIKÄ ON KOTIMAAN ENERGIA

Sähköyhtiö Kotimaan Energialta saat palkitsevimmat sähkösopimusdiilit lähes kaikkialle Suomeen. Voit valita myös uusiutuvaa energiaa: vesi-, tuuli- ja aurinkoenergiaa. Ympäristöystävällisen sähkösopimuksen valitsemalla, asiakkaamme tekevät samalla ekoteon, sillä uusiutuvan energian kuukausimaksuun sisältyy Kotimaan Energian vuosittainen tuki John Nurmisen Säätiön Itämeri -hankkeisiin.

Palkitseva ja energinen asiakaskokemus on meille sydämenasia. Asiakkaitamme palvelee yli 50 asiantuntevaa ja ystävällistä Kotimaan Energialaista Espoossa.

FamilyHavingBreakfast

ARTIKKELI

22.12.2021

Vinkkejä sähkönsäästöön - mistä sähkönkulutus muodostuu?

Onko tavoitteenasi pienentää kotisi sähkönkulutusta? Käveletkö pitkin päivää ympäri taloa sulkemassa valmiustilassa olevaa elektroniikkaa ja turhaa valaistusta pienemmän sähkölaskun toivossa? Tällä kaikella on toki kutistava vaikutus sähkölaskun kokoon, mutta sähkölaskun todelliset suurtekijät piilevät jossain ihan muualla... Omakotitalon sähkönkulutuksessa lämmityksen osuus kokonaissähkönkulutuksesta voi olla huimat 70 %. Myös sähkölämmitteisen rivitalon sähkönkulutus muodostaa selkeästi suurimman siivun sähkölaskusta. Mutta voiko lämmityskustannuksiin vaikuttaa? Ja mitä muita keinoja on sähkön säästämiseen ja sähkölaskun pienentämiseen?

tunti ilmaista sähköä

ARTIKKELI

15.11.2021

Kotimaan Energia palkitsee uskolliset asiakkaansa ilmaisella sähköllä

Kotimaan Energia palkitsee pitkäaikaiset asiakkaansa rahanarvoisella edulla. Uskollisille asiakkaille kertyy tunti ilmaista sähköä joka päivä. Ensi vuoden aikana asiakas voi enimmillään tienata yli parin viikon sähköt ilmaiseksi.

ilmalämpöpumppu

ARTIKKELI

4.10.2021

Ilmalämpöpumppu pakkasella - vinkkejä sähkölaskun pienentämisen talvella

Ostitko kesähelteillä kotiisi tai mökillesi ilmalämpöpumpun tekemään sisätiloista siedettävän lämpöisiä? Syksyn vyöryessä eteenpäin alkaa tarve ilmalämpöpumpun viilentämisominaisuudelle olla ohi. Älä kuitenkaan heitä hittituotteelle hyvästejä ensi kesään asti… Tiesitkö, että useimmat ilmalämpöpumput toimivat viilennyksen lisäksi myös lämmittäjinä? Ilmalämpöpumppu on pelastus kesähelteillä, mutta ilmalämpöpumppu pakkasella on myös omiaan tekemään sisälämpötilasta sopivan. Ilmalämpöpumpun käyttö talvella lisää asumisviihtyvyyttä ja se voi myös leikata sähkölaskuasi huomattavasti. Tutustutaan ilmalämpöpumpun talvikäyttöön seuraavaksi!